Sigaranın Dumanı

guntuna

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2007
4
0
42
bundan bir 6 7 sene önce memlekette gittimiz bi yaz kuzenim ve benim başımızdan geçen olayların ilk bölümünü sizle paylaşmaktan grur duyarıım arkidişler....
şimdik kuzen ve ben cigara içiyoz o yaşlarda (ki Allah a şükür şimdi bıraktık) malum büyükler bilmiyo içtimizi bizde nerde gizli tenha bi yer bulsak hemen tünerdik ki o zamanlar en favori yerimiz kuzenimin köydeki iki katlı evlerinin altındaki bi oda büyüklüğündeki eski tuvalet yeni malzeme odası:)) neyse uzatmım biz kuzenle girdik içeri kapıyı kapadık kapıda cam var ama öle büyük dil duvardada bi cam ama iki kafa anca siğar bide bizim orda kapılar böle demir çengelle kapanıyo işte o çengelle kapğadık ama yılların çengeli bi çeksen lamp diye açılır . yaktık cıgaraları içiyoz ama akıl duman çıkıyo hiç onu hesaba takmıyoz iki küçük cam bi duvarda bi kapıda düşünün iki baca biz neyse tam keyfin ortasında bi ayak sesi ama mubarek fişek gibi geliyo kuzene camdan bak kim demeye kalmadı kapıya asıldı biri bende içerden asıldım o çekiyo ben çekiyom o çekiyo ben çekiyom bi yandan kapı bi yandan azımdaki cigaranın dumanı ben iflastayım kuzende benim belden çekiyo neyse galip biz oldun camdan bi baktık dede kıçını tuta tuta gidiyo :))))))) ama biz ofsayt şoktan gülemiyoz bile üstüne bi lap ve ohhhhhhhhh sesi duyduk üstümüz evin wc side o an işte biz koptukkk:))))))))))))))))) dede rahatladı

daha ne maceralarımız var ki bunların çoğu cigaradan kaynaklı artık gerisi başka zamana :) öpüldünüz

şimdik biz arhaviliyiz ve bi sürü çay, fındık ve bilimum karadeniz bitkisinin yetiştiği bahçalerimiz var. bi gün uzaktaki çaylıkta çay topluyoduk akşam oldu ve bi önceki hikayde bana eşlk eden öznur ( bu arada adım neşe ) ve ben erkenden indik mezreden, bizim oralar bide bayır düzlük zor bulunur. neyse mezreden indik evin üst yolunda bi ağacımız var karayemiş ağacı tepesi böle iki kişinin rahat rahat oturabilceği biyer orya tırmandık ve pusuya yatıp yatık cigaralarımızı öle bş zevk ki anlatamam düşünün sonsuz bi yeşil temiz hava ve biz bi yandan mezre yolunu kolacan ediyoz bi yandan da sohpet ediyoz bi an sohpete dalmışız bi sesle kendimize geldik altta köyden bi akrabamız ve tornu kadın yaşlı 70 - 75 var durmuş bizim ağacın altında karayemiş yiyoki sanki etrafta hiç yok karayemiş ( 10 adımda bir tane var ) ağacı biz üste öle kaldık bi de üstüne kadın demesin mi tornuna çık üsten topla ilerini aha şimdi napsak o telaşla adamın aklına gelmiyo ki cigarayı söndürüp ölesine karayemiş yiyo havası vermek bizi sardı telaş aha nolcak ter bizden indi ama nasıl öznur desen telaşe düşün biz öle duruyoz duman tütüyo Allah tan tornu çıkmam dedi kadında ii o zaman gidk dedi. ben kendime geldimde öznur benim elimi öle bi tırmaklamış ki içine girmiş gözlerimiz fal taşı gibi açık aşağıya bakıyoz bi anda kasın gitti böle bi baktık birbirimize ve işte o an hayatımın en süper anı bi rahatlama ve içten ta içten gelen müthiş bi kahkaha :) ))) keşke bi kez daha yaşayabilsem o günleri

bi gün yine kankam öznur ve ben köydeyiz öznurla ben nasılsam annemle anneside aynılar yanı kankiler onlar köyde misafir odasında yattı biz öznurun annesinin odasında yattık gece tabi işik kapandı sohpet başladı ama cigarasız tat olur mu ? olmazzzzzzzzz yaktık cigaraları konuşuyoz sohpet derin zati başımıza hep bu derin sohpetler dert açıyo :) neyse bi an bişi oldu ve ya ben ya öznur tam hatırlamıyomda sigaranın ucunu düşürdük yatağa o aldı ben aldım ışık yaktık diyene kadar çarşaf küçük bi cigara yanığı ile yırtıldı tabi biz üstün zekalar başladık düşünmeye bu yanık ın izahı ne olabilir çünkü annesi baya titiz örtüyü milim milim düzeltiyo asla kırışıklık olmuyo kesin görür en sonunda cin fikrimiz şöle bi yol buldu yaktık diyemeyiz ama yırtıklar vardı diktik deriz :)))) başladık bi kaç yerde delik açmaya ve bi güzel diktik ve yattık ertesi gün annesi bu ne böle yamalı bohça gibi dedi noldu buna böle dedi öznurda mekinede tıkarken yırtıldı dedi ( köydeki makine merdaneli idi ) bizde diktik dedi ve bölece yırttık :))))))))

Hepsi de cok komikti,sagol..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…