Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben kilo almaktan korktuğum için bırakamıyorum,ne kadar hastalıklı bir düşünce tarzı değil mi
KARŞILAŞTIRDIĞIN ZAMAN ...sigara içmenin seni şişko bir bayan görüntüsünden daha çirkin ve mutsuz yaptığını bilmen lazım...
Biliyorum,işin ilginç kısmı ailem sigara içtiğimi bilmiyor,mesela beraber tatile falan gidiyoruz bir ya da iki hafta içemiyorum tabi ve zerre kadar canım istemiyor,onlardan bağımsız olduğum an tekrar içmeye başlıyorum...ne bileyim bir garibim bu konuda...
Evet cilt kesinlikle açılıyor.Bir kaç kere bırakdım başladım.Dolayısıyla her seferinde aynı şey oldu.Cildim kesinlikle açıldı.sigaradan sonra somut olarak neler değişti hayatında bahsedermisin...mesela cildin açıldığını duydum gerçekten bunca yıl sonra vucut kendini yeniliyor mu?bu arada süper bişey sigarasız yaşam biliyorum senide tebrik ediyorum
En fazla 5 kiloben kilo almaktan korktuğum için bırakamıyorum,ne kadar hastalıklı bir düşünce tarzı değil mi
Bende böyleyim.İçtiğim dönemlerde aynı şehirde olduğumuz ablama gidiyordum.Orda kendime daha iyi hakim olabiliyordum.Onlardan çıkar çıkmaz dediğin gibi şeytan dürtüyorBiliyorum,işin ilginç kısmı ailem sigara içtiğimi bilmiyor,mesela beraber tatile falan gidiyoruz bir ya da iki hafta içemiyorum tabi ve zerre kadar canım istemiyor,onlardan bağımsız olduğum an tekrar içmeye başlıyorum...ne bileyim bir garibim bu konuda...
ben kilo almaktan korktuğum için bırakamıyorum,ne kadar hastalıklı bir düşünce tarzı değil mi