- 25 Mart 2015
- 1.084
- 691
-
- Konu Sahibi Vakana-pan
Maalesef söz konusu sigara olunca bu ancak kişinin kendisinde biten bir durum. Eşiniz istemediği sürece ne azaltabilir ne de bırakabilir siz de kendinizi boşa üzmüş olursunuz...
Sakın baskı kurmaya çalışma ters teper
çok ciddi bir hastalık baş göstermeden sigarayı bırakanı görmedim , içer malesef engel olamazsın keşke tek sorun para olsa sağlık açısından daha ciddi sorun.
Zaten ağzını temizlemeden asla yatağa giremez bir iki kere yapmaya kalktı kesin bir şekilde uyardım onu..Ah su siqara illeti bktrdi bnide hrqun ayni muhbb bzdede war canım BN kullnmiorym ne ddysem bırakmadı. Çok tiksindim opusmk bile istemiyorum ama o kendi iradesi kendinin istemesi lzm cnm üstüne qtme araniz açılır bide allh korusn
Aqirliqini koyman iyi olmuş canmZaten ağzını temizlemeden asla yatağa giremez bir iki kere yapmaya kalktı kesin bir şekilde uyardım onu..
ayda 300 lira havaya gitmiyor..Arkadaşlar günaydın..
Başlıktan da anlaşılacağı gibi konumuz sigara.. Eşimin hergün sigara 10,5 lira vermesi artık sinirlerimi çok fazla bozuyor. Hayır ben de içiyorum ama benim içtiğim sigara 7,5 lira ki ben 5-6 gün kullanıyorum.
Akşam artık yeter günah bu akıttığımız paralar lütfen artık azalt dedim. Adam olay çıkardı. 2 kuruşluk zevkim var buna karışamazsın falan demeye başladı.
Sigara bırakma hattını aramıştım önce kabul etti, sonra yapamam dedi. Bir ara paketlerini saklamaya başladı. Artık iyice sinirlerim bozuluyor.Ayda 300 lira havaya gidiyor sırf onun için. Ben bazı şeylerden kısarken onun harcaması hiç hoş değil
Bir şekilde bir şey yapmam lazım ne yapacağımı bilmiyorum
Yardımcı olursanız memnun olurum
Aradaki 3 lira fark mı problem siz önce bırakın örnek olun çok komik geldi bana şişko insanların çevrelerindeki balık etlilere yeme zayıfla demesi gibi :)Arkadaşlar günaydın..
Başlıktan da anlaşılacağı gibi konumuz sigara.. Eşimin hergün sigara 10,5 lira vermesi artık sinirlerimi çok fazla bozuyor. Hayır ben de içiyorum ama benim içtiğim sigara 7,5 lira ki ben 5-6 gün kullanıyorum.
Akşam artık yeter günah bu akıttığımız paralar lütfen artık azalt dedim. Adam olay çıkardı. 2 kuruşluk zevkim var buna karışamazsın falan demeye başladı.
Sigara bırakma hattını aramıştım önce kabul etti, sonra yapamam dedi. Bir ara paketlerini saklamaya başladı. Artık iyice sinirlerim bozuluyor.Ayda 300 lira havaya gidiyor sırf onun için. Ben bazı şeylerden kısarken onun harcaması hiç hoş değil
Bir şekilde bir şey yapmam lazım ne yapacağımı bilmiyorum
Yardımcı olursanız memnun olurum
Okuyunca bir garip hissettim çünkü bizim durumun tam tersini anlatmissiniz. Ben günde bi pakete yakın 10.5 liralik sigara iciyorum esim 7.5 liralık olani neredeyse bir hafta iciyor. Ben bazen vicdan yapip ucuz sigara alayim derim kocam izin vermez bununla zengin mi olacagiz icmesen sagligin icin en guzeli ama iceceksen bari kaliteli ve keyif aldigini ic der kendisi alir gelir. Ve evet maddi olarak da zorlandigimiz zamanlar oldu ama acikcasi esim benim sigara paramin totalini hesaplayip yüzüme vursaydi inanin cok cok üzülürdum. Esinizin sağlığını dusunmeniz ayri mesele ama ekonomik yönünü vurgulamaniz bence cok kirici. Nolur yapmayin, biraz empati kurun.
Aradaki 3 lira fark mı problem siz önce bırakın örnek olun çok komik geldi bana şişko insanların çevrelerindeki balık etlilere yeme zayıfla demesi gibi :)
Çalışıyor musunuz peki sigaranızın parasını eşiniz mi veriyo
Once siz sigarayi tamamen birakarak baslayabilirsiniz. Sonra kocanizi bu konuda ikna etmeye calisin.
ayda 300 lira havaya gitmiyor..
kendi kendinizi zehirlemeniz için gidiyor.
keşke havaya gitse..
Bırakabileceğinizi düşünüyorsanız bırakın hemen bence..Ben bağımlı değilim ki bugün yine bırakırım. Ne dediysem olmadı. agresifleşiyor
Bırakabileceğinizi düşünüyorsanız bırakın hemen bence..