arkadaşlar merhaba umarım dikkatinizi çeker.ben 10 yıllık sigara içicisiyim.sigarayı hayatımın bir parçası olarak düşündüm hep.26 yaşındayım.düşününki henüz gelişme dönemimde bu illetle tanıştım.okdar kötü etkilerini gördümki kendimde.düşününki sigara ile ilgili izlediğim o iğrenç videolar bile etkilemiyordu.yaşıtlarımın cildi harikayken benim cildim onların yanında yaşlı kalıyodu onlar hiçbir kreme gerek duymazken ben kırışıklık kremleri araştırıyordum.nefes almakta zorluk falan filan bi tarafa yüzümde yaptığı deformasyon beni sigaradan nefret etmeme sebebp oldu.bırakma düşüncesi hep vardı ama birtürlü uygulayamamıştım.çok şükür bir gece aniden verdiğim bir karar ve çok inanarak ettiğim dua ile (Allahım beni bu illetten kurtar ve bırakmama yardım et.)kurtuldum.çok olmadı bırakalı sadece 10 gün ama asla geri dönmem ve asla birdaha elime dahi almam.kurtuldum çünkü.daha önce bırakmayı deneyememiştim bile.ilk defa böyle oldu ve yeniden doğmuş gibiyim.hatta hep derdim kendi kendime acaba sigarasız nasıl bir hayatım olurdu.içen arkadaşlarım neolur bırakalım bu pisliği.azaltarak olmuyo kesinlikle.birden kesip atın.inanın uygulaması söylemesi kadar kolay.yeterki karar verin.evde asla sigara çakmak bırakmayın.küllükleri ortadan kaldırın.sakız çekirdek meyve helede yoğurt.ilk 3 güN dayanın gerisi kolay.evet biraz iştah açılıyo ama varsın açılsın.enazından kendimizi zehirlemiycez.ARTIK KENDİMİ BEDENİMİ NEFESİMİ CİLDİMİ (inanın 2gün bile cildimin canlanmasına yetti.)HERŞEYİMİ ÇOK SEVİYORUM.sizlere yardımcı olmayıda çok isterim.sevgiler.