Merhaba kızlar her şerden bir hayır doğar misali korkunç bir boğaz enfeksiyonum ile birlikte sigarayı bırakma kararı aldım.
''Bugune kadar herhangi bir soğuk algınlığı, çalışma programı,hava şartları,içilecek ortam bulma zorlukları değil sigarayı bırakmama sebep olsun uygun imkanlar bulduğumda arka arka sigara yakmamı sağladı. Ancak bir haftadır boğazlarımdan ciddi bir linç yediğim için işler biraz değişti. Bırakın sigara içmeyi öksürmeden nefes alamıyorum. Eskiden içtiğim suyun markasını bile seçebilir tadı için yorum yapabilirken dün çesmeden su koydum aceleyle içtim ve bu tadı beni rahatsız etmedi , tadını alamadıığımı farkettim. Bir parfüm aşığı olan ben koku alımında ciddi bir azalma farkediyorum. Günlük hayatımda maddi anlamda kıstığım bir çok şey var ama her gün 11 lira net sigaraya verdiğimi farkettim. Cildim için maskeler kremler ile boğusurken ,aydınlatıcı ürünler alıp onları bile düzeneli kullanmazken cildimi karartan sigarayı bir dakika aksatmadığımı farkettim. 20 yaşında başladım . 26 yasındayım bir gün anne olmak istersem vucudum temiz olsun istiyorum. Öğrencilerime yaklasırken korkmamak nane şekerleriyle yüzgöz olmamak istiyorum.
En çok da başarmak istiyorum. Çok severek içtiğim için bunlarla yüzleşmem bile büyük başarı diye düşünüyorum.......................''
BU FORUMU AÇARKEN DELİ GİBİ SİGARA İÇMEK İSTEYİP BİRİLERİNDEN DESTEK İSTİYORDUM. BUGUN RESMEN KURTULDUM 4. GÜNÜM .NİKOTİN BUGUN BEDENİMİ TAMAMEN TERKETTİ EN ZORU DÜN AKŞAMDI. HİÇ KOLAY OLMADI AMA ARTIK BİTTİ ŞİMDİ O SAÇMA İLİZYONUN FARKINDA OLARAK TEMİZLENDİM.
ODAM ,PARFÜMÜM KOKUYOR. ELLERİMDEN AĞZIMDAN SAÇLARIMDAN İĞRENÇ KOKU GİTTİ . KENDİMİ DAHA DİNÇ HİSSEDİYORUM DAHA MUTLU HİSSEDİYORUM.
Forum içinde belirttiğim gibi bir kişiye bile umut olursam ne mutlu bana. Suan bu kadar güçlü ve emin hissetmemde Allen car tekniğinin cok faydası var. İrade ile bırakmaya calısırken bu teknik üstümden yük aldı resmen. ister türk ister yabancı çevirilerden bu teknik videolarını izleyin. Reklam gibi olur diye genelliyorum hepsinin kafa yapısı aynı zaten. Ben YouTube sigarayı bırakma Allen car yazdım ilk çıkan çeviri seansını izledim. Sadece 1 saatinizi verin ve deneyin bunu :)