arkadaşlar ben de 13 senelik bir tiryaki olarak 21 ağustostan beri ağzıma sigara koymadım.çok zor oluyor bazen hele de yemeklerden sonra içim çekiliyo valla. zamanında çok başarısız sigarayı bırakma deneyimlerim oldu ama şimdi sırf cildim için içmemeye kararlıyım 3 günde bile acayip farkediyo insan düzeldiğini hissediyo kötü bi şekilde yaşlanmak istemiyorum içmiceem artık
justis sağol canım darısı başına bence başarısız denemelerden korkma bırakmaya niyetin varsa.. insana tecrübe veriyor:lepi:
benimde bebek gibi cildim yavaşça çökmeye basladı hissediyorum nedeni evet sigara ama bırakıcam yani hamilelik falan olduğunda inş..bi dahada baslamıcam
öyle sakız yok azaltmak falan diil kızlar bi anda atcan paketi bırakcan biz öyle yapmıştık eşimle 1 sene hiççççççççççççç içmedik sonra salak gibi arkadaslara uyduk bi tane iki tane hadi bara gidince bari derken basladık yine... ama okadar zor değilmiş bırakmak en azından bun gördüm kendime güven geldi...şimdi nie bırakmıyorum çünkü garip gelcek belki ama istemiyorum zevk alıorum ama tabiki doğum hamilelik çocuk derken bu durumlardaa başlarım zevkime diyip bırakcam ve baslamıcam yani öyle teselli oluyorum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?