Sivilceli Ciltler Sigara ve cildim

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

diyala

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2009
180
4
:1ninca:28 yaşındayım ve 8 senedir sigara içiyorum. 24 yaşına kadar cildim pürüzsüz parlak iken şimdi bir ton koyulaştığı gibi alerjik bir hale geldi. Küçük toplu iğne başlı beyaz sivilce gibi şeyler çıkıyor yüzümde.
Nedenini çözdüm SıGARA.....Bırakamıyorumda....Sigara alerji yapıyor cildimde. Karma bir cildim varken ıyice hassaslaştı cildim.

Geçenlerde cildiye doktoruna gittim. Bana Crebros tablet ve Nerisona C Krem verdi. ılk bir hafta kullandıktan sonra cildim mükemmel oldu. Fakat ilaçlar bittikten sonra tekrar başladı. Şimdi her gün Nerissona kremi sürmek zorunda kalıyorum. Sürmezsem bir gün bile tekrar aynı sivilcelerden çıkıyor yüzümde. AYNI PROBLEMı YAŞAYAN VARMI?
BıR ÇÖZÜM LÜTFEN( SıGARA BIRAKMA DIŞINDA)

cnm nie sigarayı bırakmamakda ısrar ediısınki bırakdıkdan sora oluşcak olan güzel cildini düşün öle motive ol hem ömründen 5 sene gidio sora dudak yanak gırtlak akciğer kanseri olablrsn sonra beyin hücrelerin ölüor erken bunaltıo kemiik erimesine yol açıo..ooo dahada var yane
senin için söylüorm sigarayı bırakman gerçektende iii olur hem çocuuun varsa onun içinde zararlı

tam benlik bir konu acmıssın arkadasım benimde tenim okdr güzel,parlak ve canlıydıki ki cok beyazdıı cildimde ama gel görki son 2 yıldır siyah noktalar gözenekler hepsi beni buldu bu naletten dolayııı 5 6 yıldır kullanıyorum bende son 2 yıldır cildimin en büyük düsmanı ama bırakamıyorummm rengimde sarardı sürekli solgun napcaz biz sanırım en iyisi bırakmak ama olmuyor :1no2:

tabi bırakmak için önce istemek lazım nikotin sakızı sonra şu bantlar varya onlarda deniyin bnm kuzenim o bantları kullanıp bırakdı

sakızı deendim ama igrencccc yaaa berbat bir tadı var birseye yaramıyor ama nikotin bandını cok merak ediyorum işe yararmı acaba bi bırakabilsem su illeti mafoldumben

alın bendende o kadar kıslar öle güzel cildim vardıki ya bu sene bende bozuldugunu farketmye basaldım sigardan oldugunuda iyi biliyorum biliyorum bu illet daha neler acacak basıma ama gözümü acar acmaz sigara istyo canım daha 2 sene önce cekildiğim bir resmime rastaldım gecen annemlerde valla bu kadar bozulur insanın cildi ve bunları yazarken bile sigar içiyorum offff siyah noktalrım ve sivilcelrim cogaldı hele adet döneminde kedimi tanıyamıyom ergenlikte bile cilt sorunu yasamadım ben ama kendi nefsimle bozuyorum cildimi ahh bırakabilsem keske

arkadaşlar ben de 13 senelik bir tiryaki olarak 21 ağustostan beri ağzıma sigara koymadım.çok zor oluyor bazen hele de yemeklerden sonra içim çekiliyo valla. zamanında çok başarısız sigarayı bırakma deneyimlerim oldu ama şimdi sırf cildim için içmemeye kararlıyım 3 günde bile acayip farkediyo insan düzeldiğini hissediyo kötü bi şekilde yaşlanmak istemiyorum içmiceem artık

tebrik ederim seniii sakın tekrar baslamaaaa bu kez bitir tamamenn ben 3gün dayanabilsem gerisi kolay olcak ama basaramıyorum senağlama

justis sağol canım darısı başına bence başarısız denemelerden korkma bırakmaya niyetin varsa.. insana tecrübe veriyor:lepi:

Benim tenimde sigaradan berbat:çok üzgünüm:
ama birakmayi da düşünmüyorum:icecream:
takii o beni birakana dek:asigim:-tatlicadiarzu-

justis sağol canım darısı başına bence başarısız denemelerden korkma bırakmaya niyetin varsa.. insana tecrübe veriyor:lepi:

walla cnm ölüorum sigara die onunla yatıp onunla kalkıyorum yaaa inş bende kurtulabilirim nasıl olcak bilmiyorum ama senağlama

benimde bebek gibi cildim yavaşça çökmeye basladı hissediyorum nedeni evet sigara ama bırakıcam yani hamilelik falan olduğunda inş..bi dahada baslamıcam
öyle sakız yok azaltmak falan diil kızlar bi anda atcan paketi bırakcan biz öyle yapmıştık eşimle 1 sene hiççççççççççççç içmedik sonra salak gibi arkadaslara uyduk bi tane iki tane hadi bara gidince bari derken basladık yine... ama okadar zor değilmiş bırakmak en azından bun gördüm kendime güven geldi...şimdi nie bırakmıyorum çünkü garip gelcek belki ama istemiyorum zevk alıorum ama tabiki doğum hamilelik çocuk derken bu durumlardaa başlarım zevkime diyip bırakcam ve baslamıcam yani öyle teselli oluyorum ...

aynen cnm bende çocuk olunca nasıl olsa bırakacam diye kendimi avutuyorum
ozmana kadar zor bırakırım herhalde lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…