bu yazıyı benmi yazmışım ?öyle bir bıraktımki ilaç falan yok sadece irade var , 23 yıl sonra ben bıraktım ya herkes bırakır şu satırları ben yazmışımmmmm, kendimle gurur duyuyorum.çok isteyipte bir kaç saat için bile sigarayı bırakamayan , biriyim . denedim ama olmuyor . iradem de çok güçlü değil okdar istiyorumki bu zehiri hayatımdan atmayı ama olmuyor işte ,olmuyor .günde 1 pakete yakın içiyorum . bazen diyorum ki bir ilaç icat etseler ve onu içince sigarayı hiç içmeyenler gibi olsam , , aklıma gelmese . öylesine bir bağımlılık ki açlıktan susuzluktan bile beter . mafoldumben
Kızlar bende yeni başladım aslında hep stresten kaynaklanıyor önceden kokusuna bile dayanamadığım şu lanet şeye başladım hep üzüntü stres bunlardan arındırcak sanki de başladım offff offfffffffffffffff
birdenbire hiç düşünmedn bıraktım arkadaşım . 4 ay oldu nerdeyse . ve çok memnunum , bırakmayı düşünüp sterese girmek daha zor .içmeye nasıl alıştysak , içmemeyede alışıyoruz arkadaşım . darısı başına istemek başarmanın yarısı değilmi?:lepi:petty nasıl bıraktın bende çok istiyorum tıpkı senin ilk yorumunda yazdığın gibi dayanamıyorum
birdenbire hiç düşünmedn bıraktım arkadaşım . 4 ay oldu nerdeyse . ve çok memnunum , bırakmayı düşünüp sterese girmek daha zor .içmeye nasıl alıştysak , içmemeyede alışıyoruz arkadaşım . darısı başına istemek başarmanın yarısı değilmi?:lepi: