Sigara ve ben

peptyy

Guru
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2009
355
13
çok isteyipte bir kaç saat için bile sigarayı bırakamayan , biriyim . denedim ama olmuyor . iradem de çok güçlü değil okdar istiyorumki bu zehiri hayatımdan atmayı ama olmuyor işte ,olmuyor .günde 1 pakete yakın içiyorum . bazen diyorum ki bir ilaç icat etseler ve onu içince sigarayı hiç içmeyenler gibi olsam , , aklıma gelmese . öylesine bir bağımlılık ki açlıktan susuzluktan bile beter . mafoldumben

Allah yardımcınız olsun, bende kullanıyorum ama fazla kaçırmamaya dikkat ediyorum,Bi arkadasımdan nikotin macunu diye birşey duymustum.tam olarak ne olduğunu bilmiyorum isterseniz eczaneye bi danışın...

günde yaklasık 1bucuk paket iciyorum ve öyle iyi anlıyorumki defalarca denedim olmadı :KK43: simdi istesemde hbs rahatsızlıgım yüzünden bırakamıyorum, stres tetikliyor bu rahatsızlıgı ama nikotin bandı düsünüyorum sizde deneyebilirsiniz

:))) kusura bakmayın gülüyorum ama çaresizliğimize bende çok denedim olmadı:SSS artık bırakıcam falan demiyorum çünkü kendimi kandırıyorum bu sefer dahada sinir oluyorum:SS ama yapılacak tek bişey var oda azaltmak azaltarak bırakılabilir:S örneğin:teyzem 25 yıl sigara kullanmış günde 2 paket son 1 yıldaa 3 günde bi paket içmeye başladı sonra bi baktım haftada şimdilerde ise paket almıyor özel günlerde ikram edilirse bi tane yakıyorr hepsi o:SSSS keşke öle olabilsek ama kahretsinkii kahvenin yanında,çayın yanında,yemeklerden sonra,sinirliyken heyecanlıyken,üzgünken olmadımı olmuyor:)))kötükedihüso

çok isteyipte bir kaç saat için bile sigarayı bırakamayan , biriyim . denedim ama olmuyor . iradem de çok güçlü değil okdar istiyorumki bu zehiri hayatımdan atmayı ama olmuyor işte ,olmuyor .günde 1 pakete yakın içiyorum . bazen diyorum ki bir ilaç icat etseler ve onu içince sigarayı hiç içmeyenler gibi olsam , , aklıma gelmese . öylesine bir bağımlılık ki açlıktan susuzluktan bile beter . mafoldumben
bu yazıyı benmi yazmışım ?öyle bir bıraktımki ilaç falan yok sadece irade var , 23 yıl sonra ben bıraktım ya herkes bırakır şu satırları ben yazmışımmmmm, kendimle gurur duyuyorum.

süper :))))) cok sevindim sizin adınıza bize de kısmet olur inş :)

nasıl bulaşık bişeyse bu sigara yapıştı çıkmıyo kahretsin.:1no2: ama insan mecbur hissedince otamatik olarak çekiyo kendini. hamilelik döneminde içmedim.yani çok canım isterse haftada bir tane içmişimdir.ameliyat oldum çikolata kisti yüzünden 5 gün kadar içmedim. çünkü narkozunda etkisiyle ciğerlerim resmen acıdı günlerce. çok zararını görüyorum.inşallah en kısa zamanda bırakıcam.azaltma yöntemi gayet iyi olucak benim için.ama şuda bi gerçekki içiniz rahatlıyo içmediğinizde.ağız tadınız yerine geliyo.ve sigara kokusu.............evinize üstünüze sinen o koku...tamamen zehir: çok üzgünüm:

Kızlar bende yeni başladım aslında hep stresten kaynaklanıyor önceden kokusuna bile dayanamadığım şu lanet şeye başladım hep üzüntü stres bunlardan arındırcak sanki de başladım offff offfffffffffffffff

Kızlar bende yeni başladım aslında hep stresten kaynaklanıyor önceden kokusuna bile dayanamadığım şu lanet şeye başladım hep üzüntü stres bunlardan arındırcak sanki de başladım offff offfffffffffffffff

sanirim bende baslicam cünkü dayanamiyorum:KK43:
3 cocugum var ve ben sanki yalnizmisim gibi hissediyorum cok stresim olunca önceleri sadece arkadaslarimla arada icerdim artik hergün icmeye basladim:KK43:((
isin kötüsüde birakmak istemiyorum cünkü sanki tek tesellim:KK43:

petty nasıl bıraktın bende çok istiyorum tıpkı senin ilk yorumunda yazdığın gibi dayanamıyorum

petty nasıl bıraktın bende çok istiyorum tıpkı senin ilk yorumunda yazdığın gibi dayanamıyorum
birdenbire hiç düşünmedn bıraktım arkadaşım . 4 ay oldu nerdeyse . ve çok memnunum , bırakmayı düşünüp sterese girmek daha zor .içmeye nasıl alıştysak , içmemeyede alışıyoruz arkadaşım . darısı başına istemek başarmanın yarısı değilmi?:lepi:

birdenbire hiç düşünmedn bıraktım arkadaşım . 4 ay oldu nerdeyse . ve çok memnunum , bırakmayı düşünüp sterese girmek daha zor .içmeye nasıl alıştysak , içmemeyede alışıyoruz arkadaşım . darısı başına istemek başarmanın yarısı değilmi?:lepi:

ah be canım bende istiyorum allahım bana da nasip etsin bıraktım diyebilmeyi

X