Sigara triyakisi arkadaşlar, paketlerin üstündeki yazılar sizi etkiledi mi?

CennetKokulum

kuzusu'nun kuması
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2007
2.451
36
kızlar ben malesef kullanıyorum yasayal beraber sıgara paketlerının uzerınde yazan sıgara oldurur vb yazılar sızı etkledımı azaltmanıza yada bırakmanıza yardımcı oldumu yada tv de sıgara hakkında yapılan programlar donen klıpler den etkılenıyormusunuz bunu merak edıyoyorum

Ben etkılenıyorum ama sadece pısmanlık ve mutsuzluk hıssettırıyor bana baska etkısı olmadı ne azalttım ne bıraktım tv de net te pakette ne gorursem ne duyarsam duyım bir sıgara yakıyorum yakında resımlerde eklenecek ama ben bu yontemlerın trıyakılerı pek etklıeyecegını sanmıyorum baska bır yol ızlenmelı sızler ne dusunuyosunuz

bence gereksiz bir soru. Çünkü tiryakiler sigaranın tüm zararlarını bildiği için bu tip yazılar isterse resimli olsun tiryakiyi etkilemez. Tiryaki sigara paketinin üzerindeki yazıyı belli zaman sonra görmez bile..
yapılması gereken kişinin sigaradan kurtulmayı gerçekten istemesi ve faaliyete geçmesidir.

bende de aynı etkiyi bırakıyo.. mesala paketlerde ilk bu tür yazılar çıkınca hepsini okuyodum .. şimdi artık farketmiyorum nerdeyse.. bunların bi anlamı yok.. yan zararlı falan diyince çoğu kişi dinleyip geçiyo... ama gerçek çözümler bulunmalı galiba gençleri ve bizi sigaradan tiksindirip bıraktıracak .. inşaallah bulurlar.........

Yok beni hiç etkilemedi...
İlk zamanlar o yazılar üzerine amma geyik çevirmiştik arkadaşlarla..kaydirigubbakcemile3
Şimdi farketmiyorum bile..
Gerçi ben sigarayı seviyorum,bırakmayı hiç düşünmüyorum..

heralde daha cıtırsın tatlım yada 5 yıldan fazla ıcımıyosun yan etkılerı baslasında sevıyomusun sonra bana de emı tatlım ben aşıgım ama nefretle aşk bır arada tutkulu baglandım kopamıyorum senın ısın daha kolay sevmek bilmiyorumkismile

Beni hic etkilemedi bazen birakmak istiyorum ama olmuyo hep birseyler yiyorum nikotini bastirmak icin ama yapamiyorum yakiyorum birtane bende napim azim diye birsey yok bende vallah

ilk zamanlar paketin üstünde yazi ciktiginda .. yine ayni büyüklükte hazir satilan, üzerinde komik espiriler olan yapiskanlardan alip yapistiriyordumm:))

maksat muhabbet olsun die..

hic birinden etkilenmedim.. resimli ciksalar yine etkilenmem.
sigarayi birakmayi düsünmüyorum..

vayyyyy aşkitom çok kararlıyız kız bu ne azım bırakmamak ıcın gunde kac tane ıcıyonuz kaç yıllık ıcıcısınız madam

tam anlamiyla 7-8 yildir.. bazen günde 4 bazen 10 sigara..
genelde 1 paket 2-3 gün gidiyor

slm kızlar ben de sigara bağımlısıyım hatta tiryakilik doyutunda diyebilirim. 2 senedir içiyorum günde 1 paket rahat bitiyor hatta bazen geçiyor ne yazıkki. işin kötü yanı hiçbir şeyden etkilenmiorum ne yazı ne gördüğüm ciğer resimleri...arada bırakmak istiyorum ama nafileee:-(((

Beni hic etkilemedi bazen birakmak istiyorum ama olmuyo hep birseyler yiyorum nikotini bastirmak icin ama yapamiyorum yakiyorum birtane bende napim azim diye birsey yok bende vallah

Hiç moralini bozma,benide hiç bir şey etkilememişti 22 yıl boyunca sadece 2 yıldır bıraksam diye kendi kendime düşünüyordum ,düşünürkende yöntem beğenmiyordum,NLP mi? Çip mi taktırsam vs diye.Sadece düşünmek bile işe yarıyor deme ki,şu meşhur kitabı okudum ve son sigaram olsun bile diyemeden sigarı bıraktım.Darısı başına,,,, nasılsa bir gün gelecek eğrisi doğrusunu bulup bırakmışın.

yaklaşık 7 yıla yakındır kullanıyorum günde bir paket tam geliyor napim üzüliyim seviyim yak bi sigara halindeyim çocukta olmayınca çok rahat içiyorum evimde bu konuda sorun yok
fakat içim sızlıyor niye yapıyorum bunu kendime hiç bilmiyorum
sorununda cevabı hayır yazılar hiç etkiliemedi zaten okumuyorum ki bakmıyorum pakete

yazılar hiç etkilemedi hatta daha da teşfik etti. yazıya bakıp; atın ölümü arpadan olsun diyip içiyorum. :kedi:

18 yaşından küçük yaşlara bilmem ne yazıordu. alanların bi kısmıda 18 yaş altı :roflol:

Hamileler içemez diyor... alanlardan bi kısmı hamilede

şaşırtıcı değilde. insanlarla dalga gecer gibi bi hitap şekilleri var.
zararlıdır sağlıga... sattırma o zaman :mymeka:

ben seni bu zarara ortak ediyorum... ama bak seni içmeden önce uyarıyorum...
bu ne perhiz ne lahana turşusu:dilcikar:

sigara kullanmıyorum. kullanan kişilerin paketlerinin üzerinede bu tarz yazıları görmüş kendimce kızmıştım... burasıda iyi denk geldi olumunekankayizsmile

güzel bir konu Şeniz

sattırmaz olurmı tatlım her alanda ozgurluk daraltanlar konu kasaya gıren yuklu trılyonlar olunca ozgurlugun tadını cıkartmamızı saglıyorlar bu bır sektor ekmegını yıgende var kaymagını yıgende ucundan nasıplenende zehırını cekende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…