• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sigara seni birakacam görürsün.Çünkü bebek istiyorum:(

seyduna82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2013
78
112
43
İlk sigarayı bırakmayı düşündüğümde interneti karıştırdim biraz.sonra burayla karşılaştım.çok hoşuma gitti.insanlar duygularını anlatıyorlar, bırakma aşamasında yasadiklari zorluklari anlatıyorlar.ve en güzelide destek buluyorlar.bende desteginizi istiyorum.31 yaşındayım.ve 7 aylik evliyim.ve tahmin edemeyeceğiniz kadar anne olmak istiyorum.eşimin tek şartı sigara...en az iki ay vücut sigaradan temizlenmeliymis.hadi bana arkadaş olun birlikte bırakalım.
Not : iradem çok güçlü degil maalesef :((

İlk sigarayı bırakmayı düşündüğümde interneti karıştırdim biraz.sonra burayla karşılaştım.çok hoşuma gitti.insanlar duygularını anlatıyorlar, bırakma aşamasında yasadiklari zorluklari anlatıyorlar.ve en güzelide destek buluyorlar.bende desteginizi istiyorum.31 yaşındayım.ve 7 aylik evliyim.ve tahmin edemeyeceğiniz kadar anne olmak istiyorum.eşimin tek şartı sigara...en az iki ay vücut sigaradan temizlenmeliymis.hadi bana arkadaş olun birlikte bırakalım.
Not : iradem çok güçlü degil maalesef :((

İşte tam sana göre arkadaşım benn=))umarım tekrar gırersın bu sıteye ve yazımı gorursun..bugün 22. günüm..zor degıl ınankı zor degıl bırakma sebebım hemen olmasada anne olmak ısteyısımden gercekten ve ben bunu 1 yıldan fazladır denıyordum basarılı olamıyordum hep 10. yada 15. gun dayanamayıp amann deyıp ıcıyordum.ama son zamanlarda eşim sürekli bılıyorsun degıl mı sıgarayı bırakalı 6 ay olmadan bebek yapmayacagız,6 ayda anca temızlenecek vucudun dıye dıye ve her ıctıgımde sen anne olmak ıstemıyorsun dıyordu bana cok sakın bır ses tonuyla..sanırım psıkolojıme ısledı ve ıyıde oldu bu sefer son dedım içmiyorum ve bende anne olacagım göreceksin dedım ve bıraktım..okadar hafif okadar mutluyum ve saglıklıyım kı kendımı saglıklı ve bagımlılıktan kurtulmus hısseetıgım ıcın d.k hapınada bagımlı kalmak ıstemedım ve onuda yenı bıraktım oyle bı duygu yarattı benım ıcımde inan ki,evyah sıgaramı unuttum evde ,işte,arabada vs..ve eyvah hapımı ıcmeyı unuttum gıbı dertlerım yok kendımı cok ozgur hıssedıyorum.haydı sende bırak hergun yazısırız ıstersen Anne olmak ertelenırmı hıc dunya tatlısı bı bebıse sahıp olacaksınnn annesi mis kokmalısınn hadiiii

Canım seni cok cok tebrikler ama ben başaramadım.ve artık kimsede bana güvenmiyor.zaten cok zayıf bir iradem var.en ufak bir tartışmada yaktım birtane sonrada devamı geldi.ve sonra ilaç almaya karar verdim.champix aldim bu akşam başlayacağım.inşaallah bu defa olacak.ama acaba ilaçtan sonra nekadar geçtikten sonra hamile kalkınmalı.kafamdaki tek soru bu.desteğin için teşekkürler.

Back