Gebeliğe Hazırlık Sigara kullanan !!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Israrcı hemde baya

Israrcı hemde baya
Gerçekten bırakmayı istemen lazım. İçinde biyerde sen de bırakmamakta ısrarcıysan eğer, bu bitse başka bahane bulursun. Yine bırakmazsın. Bırakamadım der geçersin. Eşin günde iki paket sigara içiyorsa bebeğinizin olması zor görünüyor. Yani tek başına sigara gebeliğe engel değildir ama ağzından sigara düşmeyen birinin spermleri sağlıklı olamaz.

Benim bırakma sorunum yok ama eşim günde 10 15 dala indirsem olur mu bide birşey sorucam soğan kurunu denediniz mi

Benim bırakma sorunum yok ama eşim günde 10 15 dala indirsem olur mu bide birşey sorucam soğan kurunu denediniz mi
Evet hiç değilse azaltabilir. İki paket nedir yani? Bebekten daha mı önemliymiş. Hemen bırakamamasını anlarım ama çocuk sahibi olmak istiyosa biraz kendine gelmeli. Hadi bebek oldu diyelim,sağlığı nasıl olacak o da var

Aynen öyle bakalım şuan biraz daha azaltmasini bekliyorum

ayyyyy kalbim ağrıdı canım yaaaaa

off kızlar bırakın şu zıkkımı yaaaa
Görüntünün gerçek olduğuna inanıp paylaştım çünkü benzeri bi olayı dinlemiştim. Arkadaşımın eşi hamilelikte sigarayı günde ikiye indirmişti. 7.aya kadar öyle gitti. Sonra 3-5-7 derken baya içmeye başladı. Arkadaşım hemen doktoruna söylemiş, çok sigara içiyor demiş, doktor ultrason esnasında sigara içmesini istemiş ondan ve görüntüyü izletmiş. Bebek şekilden şekle girdi demişti.. Doktor içmeyip sinir krizlerine giriyor diye 2 taneye izin vermişti, sonra hiç içmedi ve ne sinir oldu ne bişey

Valla canm bende yıllardır kullanıyorum övünüyormuş gibi olmasın sakın ha lanet ediyorum ama bırakamıyorum da kimsede kullanmasın ama 3 defa hamile kaldım başka sebeplerden kaybettim yardımı olur diye yaziyorum

Ben 12 haftalık hamileyim hamile olduğumu öğrendiğimde doktorum bebeğinin eline sigara veriyosun içtikçe demişti ve oan bıraktım.haklısınız hiç kolay değil benim psikolojim bozuldu hatta ama 1 hafta sonra alıştım

C CiNNET NUR çok şaşırttın beni. O kadar çok bebek istiyordun ki. Hamile kalınca yazdığın yorumları da okudum ne kadar mutluydun.
Bebeğine bu kötülüğü nasıl yapabilirsin ki. İnşAllah sağlıkla kucağınıza alırsınız.
Ama iradene hakim olamadın diye bebeğine zarar gelirse (Allah korusun) o zaman bu vicdan azabını kaldıramazsın.

Çok vicdan yapıyorum hiç sorma. Ama sanki hamile kaldıktan sonra daha da zor olmaya başladı her şey aşeriyormuşum gibi burnumun ucunda sigara içiyorlar. En fazla azaltabildim

Ben gunde 1-2 tane iciyorum ama onda bile korkuyorum engel olur
Mu diye eger hamile kalirsam icmicem insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…