- 12 Nisan 2019
- 345
- 144
- 53
- 24
- Konu Sahibi CiNNET NUR
-
Israrcı hemde bayaEşin bırakmamak konusunda ısrarcı mı? Ya tabi keşke o da bıraksa, onun spermlerinin kalitesi de çok önemli, ama sen ilk aşamada kendine bak. Benim iş yerinde herkes yanımda içti,kayınvalidem şuan bizimle ve evde o da sürekli içti. Ben hiç ilgilenmedim bırakmak istedim ve bıraktım. İlk bikç günü atlatınca,yanında içilmesi iyi bile oluyor. O kadar kötü ve ağır kokuyor ki, içilmeyecek bişey olduğunu anlıyorsun ve bu seni kamçılıyor
Gerçekten bırakmayı istemen lazım. İçinde biyerde sen de bırakmamakta ısrarcıysan eğer, bu bitse başka bahane bulursun. Yine bırakmazsın. Bırakamadım der geçersin. Eşin günde iki paket sigara içiyorsa bebeğinizin olması zor görünüyor. Yani tek başına sigara gebeliğe engel değildir ama ağzından sigara düşmeyen birinin spermleri sağlıklı olamaz.Israrcı hemde baya
Benim bırakma sorunum yok ama eşim günde 10 15 dala indirsem olur mu bide birşey sorucam soğan kurunu denediniz miGerçekten bırakmayı istemen lazım. İçinde biyerde sen de bırakmamakta ısrarcıysan eğer, bu bitse başka bahane bulursun. Yine bırakmazsın. Bırakamadım der geçersin. Eşin günde iki paket sigara içiyorsa bebeğinizin olması zor görünüyor. Yani tek başına sigara gebeliğe engel değildir ama ağzından sigara düşmeyen birinin spermleri sağlıklı olamaz.
Evet hiç değilse azaltabilir. İki paket nedir yani? Bebekten daha mı önemliymiş. Hemen bırakamamasını anlarım ama çocuk sahibi olmak istiyosa biraz kendine gelmeli. Hadi bebek oldu diyelim,sağlığı nasıl olacak o da varBenim bırakma sorunum yok ama eşim günde 10 15 dala indirsem olur mu bide birşey sorucam soğan kurunu denediniz mi
Yok denemedimBenim bırakma sorunum yok ama eşim günde 10 15 dala indirsem olur mu bide birşey sorucam soğan kurunu denediniz mi
TeşekkürlerYok denemedim
Aynen öyle bakalım şuan biraz daha azaltmasini bekliyorumEvet hiç değilse azaltabilir. İki paket nedir yani? Bebekten daha mı önemliymiş. Hemen bırakamamasını anlarım ama çocuk sahibi olmak istiyosa biraz kendine gelmeli. Hadi bebek oldu diyelim,sağlığı nasıl olacak o da var
Görüntünün gerçek olduğuna inanıp paylaştım çünkü benzeri bi olayı dinlemiştim. Arkadaşımın eşi hamilelikte sigarayı günde ikiye indirmişti. 7.aya kadar öyle gitti. Sonra 3-5-7 derken baya içmeye başladı. Arkadaşım hemen doktoruna söylemiş, çok sigara içiyor demiş, doktor ultrason esnasında sigara içmesini istemiş ondan ve görüntüyü izletmiş. Bebek şekilden şekle girdi demişti.. Doktor içmeyip sinir krizlerine giriyor diye 2 taneye izin vermişti, sonra hiç içmedi ve ne sinir oldu ne bişeyayyyyy kalbim ağrıdı canım yaaaaa
off kızlar bırakın şu zıkkımı yaaaa
Valla canm bende yıllardır kullanıyorum övünüyormuş gibi olmasın sakın ha lanet ediyorum ama bırakamıyorum da kimsede kullanmasın ama 3 defa hamile kaldım başka sebeplerden kaybettim yardımı olur diye yaziyorumYa ben sigara kullanıyorum bu arada 24 yaşındayım. Daha öncesinde daha önce dediğimde 2 hafta önce kadar filan :))) günde 10 tane sigara içiyordum ve ictigim sigaranın nikotini baya yüksekti. Gebelik düşünmeye başlayınca doktoruma sigara kullandığımı söyledim. O da biran evvel bırakmalısın dedi evet bıraktım ama sadece sürekli kullandigim sigarayı:) daha düşük nikotinli bir sigara kullanmaya başladım günde 5i geçmemek şartıyla. Sigara gerçekten gebeliğe engel teşkil eder mi ? Sigara kullanırken hamile kalanınız var mı annecikler :)
Konu güncelleyeyim dedim.
Hâlâ sigara kullanıyorum.. Düşük nikotinli kullanıyorum ama günde 10 taneye çıktı bu.
Şu aralar yine kafamı acayip meşgul ediyor..
Acaba sigaradan mı?, diye..
Öfff ne yapacağız böyle kızlar ya
En azından azaltması lazım, yarım pakete kadar.Ben bırakırım ama eşim günde iki paket içiyor bırakmıyor onu görünce bende icesim geliyor eşim birakamiyor naptiysam olmadı ona napmam lazım
Aynen öyleEn azından azaltması lazım, yarım pakete kadar.
Canim birakabildin miNe deseniz haklısınız fakat benim asıl sorum şu gerçekten gebeliğe engel mi değil mi.. sigara ne kadar etkiliyor?
HayırCanim birakabildin mi
Bende azabi cekiyorum sabahtan beri 2 tane ictim ama bilmiyorum nasil olcak nasil birakcm
Aynı durumdayım valla. 10 taneden 3e 4e düşürmeyi başardım ama dahası elimden gelmiyorBende azabi cekiyorum sabahtan beri 2 tane ictim ama bilmiyorum nasil olcak nasil birakcm
Hamilelik nasil gidiyor peki? Keseyi gordunuz mu?Aynı durumdayım valla. 10 taneden 3e 4e düşürmeyi başardım ama dahası elimden gelmiyor
Çok vicdan yapıyorum hiç sorma. Ama sanki hamile kaldıktan sonra daha da zor olmaya başladı her şey aşeriyormuşum gibi burnumun ucunda sigara içiyorlar. En fazla azaltabildimC CiNNET NUR çok şaşırttın beni. O kadar çok bebek istiyordun ki. Hamile kalınca yazdığın yorumları da okudum ne kadar mutluydun.
Bebeğine bu kötülüğü nasıl yapabilirsin ki. İnşAllah sağlıkla kucağınıza alırsınız.
Ama iradene hakim olamadın diye bebeğine zarar gelirse (Allah korusun) o zaman bu vicdan azabını kaldıramazsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?