burnumuzun dibine gireerseniz dumandan nasibinizi alırsınız tabii,
bak sigara içenlerin bırakma konusunda bir araya geldikleri bir yeri bile nerden nerden bulmuş sokulmuşsun
dumandan rahatsız olanın içenlerin forumunda ne işi var, içmeyenin içilen yerde ne işi var??????
madem bu kadar düşkünsünüz sağlığınıza başka yerde dolaşın
içilen yerlere girmeyin, forumumuza bile!!!!!!!!!!!!!!!!!
olur abla bir daha girmem gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu
Yarabbim sen sabır ver canım benim bence sen bir psikoloğa falan git hiç iyi değilsin sorunların büyük :teselli:
ezgi eylem
niye bu kadar agresifsiniz
hangi foruma girip hangisine giremiyeceğimizi size mi sorucaz
tebiyesizleşme
ezgi eylem
niye bu kadar agresifsiniz
hangi foruma girip hangisine giremiyeceğimizi size mi sorucaz
evet bana sorucaksın, nasılki ben içilmeyen yerlere girmiyorum sende içilen yerlere ve içenlerin buluştuğu bir yere girmiyceksi!!!!!!!!!
sigara içmeyenlerin yanında pöfür pöfür içerseniz keserler tabi, az bile yapiyorlar
benim sağlıgımı düşünmeyenin psikolojisini mi düşüncem ben
pehh
ahkam da keserim burun da sokarım
Önce sakin olurmu canım başta senin içip içmemen burada inan kimseyi ilgilendirmiyor..Eğer bir uyarı yapılıyorsa ki bende içiyordum bırakalı 8 ay oldu başlarım başlamam bilemem iyiliğimiz istendiği için yapılıyor..
Neden sana zarar gelsin istesinlerki üstelik girme dediğin yerler önceden topluma açık yerlerdi nasıl girilmesin senin olduğu gibi herkezin işi gücü var mantıklı olmalısın sadece empati azıcık..
Nasıl içmeyen biri senin zarar gördüğünü görüpte içme diyorsa sende onları rahatsız etmemek adına yanlarında içmezsin olur biter..
Ahkam kesmeye gelince bırakmanın ne kadar zor olduğunu öyle iyi biliyorum ki dediğin gibi ahkam kesildiğinde nerden bilecekler diyebilirdim bende ama tam tersi var bildikleri ve haklılar
Eşşeklik aslında bendeydi bile bile lades demektir bu .Haklı olduklarını bile bile üstüne birde isyan etmek seninkisi..Dediğim gibi canım sinirlerin bozuk farkındayım ama içip içmemek senin bileceğin birşey ömrün ondan biter yada başka birşeyden ama sana uyarı yapılıyorsa iyiliğinden.Yoksa inan herkez sana şuan bizene Zıkkımın kökünü iç geberirsende geber derdi ..Kaba yazmak zorunda kaldım çok özür dilerim sizlerden ama bu kadar sinir bana normal gelmedi
Gerek yok canım Şimdi kararları her yetişkin gibi kendin verirsin uyarılar kötülükten yada çokkkk bilmişlikten değil seni sevdiklerinden sana zarar gelmemesi içindir ..Diyeceksinki tanımayanda bana böyle diyor ozamanda bilki yakınlarından bu konuda canı yanmıştır..Empati kuralım dersen önce biz kuralım sonra karşıdan bekleyelim..yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?