sigara icenlerrr birlikte birakalimm birbirimize destek olalimm

FATMAYLMZ55

Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2013
104
4
Merhaba arkadaslar ben sigara kullaniyordum fakat bebek olma ihtimali ile iki gundur icmiyorum keske hep ama hep biraksak daha once defalarca kez birakmayi denedim biraktimda ama hep o tek sigara sakin arkadaslar sakinn o tek sigara herseyi mahvediyor sizden ricam hep beraber kurtulalim bu illetten herkes sigarayi birakma anisini istegini sebebini veya biraktiktan sonraki rahatligini ve birakamamamnin rahatsizligini anlatsin anlatsinkii birbirimize destek olalim hep beraber birakalim icmeyelimm benim bugun ikinci gunumm kizlarrnicmek istemiyorummmm suan misler gibi kokuyorumm ohhh harikaa agzimda mis gibi ama icerken berbatt oluyorrr sabah otobuste sigara icen insanlarin kokusunu farkettimmb bense mis gibi krem kokuyordumm ohhh misss oldummm misss kizlarrr canim cekiyor ama hayirrr icmicemmm icmeyelimm yenelimmm bu pisligiiii ......

ah cnm sorma dedıgın gıbı o tek sıgara herseyı mahfedıyor. bende esım ıle beraber bebek dusunuyoruz dıye bır hafta ıcmedık hıc ve anlattıgın gıbı kendımı okdr ıyı hıssedıyordum kı. mıs gıbı kokuyordum ama canımda arada cekmıyor degıldı hanı ozellıkle yemeklerden sonra. bır hafta sonra karsı komsumdan bır tane sıgara ıstedım ıcıs o ıcıs maalesef tekrar ıcmeye basladım :KK43: ve tabıı kı esımde. nasıl bırakacagım bılmıyorum...

ah cnm sorma dedıgın gıbı o tek sıgara herseyı mahfedıyor. bende esım ıle beraber bebek dusunuyoruz dıye bır hafta ıcmedık hıc ve anlattıgın gıbı kendımı okdr ıyı hıssedıyordum kı. mıs gıbı kokuyordum ama canımda arada cekmıyor degıldı hanı ozellıkle yemeklerden sonra. bır hafta sonra karsı komsumdan bır tane sıgara ıstedım ıcıs o ıcıs maalesef tekrar ıcmeye basladım :KK43: ve tabıı kı esımde. nasıl bırakacagım bılmıyorum...
Canimm bakk benim bugun ikinci gunn ve cok mutluyum ama mutlulugumun yani sira cok istiyorumm napcaz yaaa daayanamayip icmekten cok korkuyorum eger icersem devami gelecek ve benim suan hamile olma ihtimalimm cok yuksekk bi aksilik olmazsa hamisim ama bu sigaradan nefret ediyorum ama istiyorumdaa napcaz yaa nasil bir aliskanlik buu Allah im kurtarsin tum isteyenleriii :KK43:(((

Bırakın kızlar bırakın ben 1 yıl oldu bebeişimle bıraktım bi daha da elime almadım :S

X