Maske Tarifleri sigara içenlere cilt bakımı var mı

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

nazeninn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2008
442
3
arkadaşlar bu mereti kullanıyorum ve cildimi yıpratıyorum . bildiğiniz güzel bir bakım varsa yardımcı olursanız sevinirim..:eek:klava:

malesef ben de kullananlardanım, :gitme: bunları daha önceden netten bulmuştum, denedin mi dersen denemedim: boshayallersmile

Sigara cildimizin kara sarı bir görünüm almasına neden olur. Bunu engellemek için;

Sigara İçenler İçin Cilt Bakım ÖnerileriYatmadan önce 1 armutun suyunu sıkıp yüzünüze iyice yedirin. Bu cildinizin normal cilt rengini almasına yardımcı olur.
Kestane balı çiğerlerinizin ve nefes yolarınızın temizlenmesine yardımcı olur.

Olgun yarım avokadoyu, 2 tatlı kaşığı bal ve yarım limon karıştırın. Ve yüzünüze uygulayın. 1 saat bekletin. Özellikle göz çevresine uygulayın. Sigaranın etkisiyle oluşan kırışıklıkların oluşmasını engeller.

Ama benim bildiğim böğürtlen suyu cildin sigaradan arınmasına yardımcı olup, pembe bir cilde kavuşmamızı sağlıyor. (3-5 sene evvel bi aktardan öğrenmiştim) çok fazla uygulamıyorum ama aklıma geldikçe yapıyorum. Ben hem çayını içiyorum hem de suyunu cildime sürüyorum. bayanssulusmile
Bir de maya maskesi cildin doğal rengine kavuşmada baya bi faydalı oluyor. Onu sıklıkla uyguluyorum esksine nazaran cilt rengim çok daha pembe. :kedi:

valla bırakmaktan başka çaresi yok canım bunun.

ben yaklaşık 2 senedir içmiyorum ve eski ten rengime bakınca fotolarda farkı görüyorum sapsarı bi suratım varmış içerken :S

ama eğer şimdilik bırakmıyosan meyan kökü çiğneyerek hiç değilse toksinlerin daha az zarar vermesini sağlayabilirsin.

Meyan kökünü aldım çekmecemde duruyor :KK70: sigarayı ne kadar bırakmak istesem de nedense cesaret edemiyorum :KK43:

malesef ben de kullananlardanım, :gitme: bunları daha önceden netten bulmuştum, denedin mi dersen denemedim: boshayallersmile

Ama benim bildiğim böğürtlen suyu cildin sigaradan arınmasına yardımcı olup, pembe bir cilde kavuşmamızı sağlıyor. (3-5 sene evvel bi aktardan öğrenmiştim) çok fazla uygulamıyorum ama aklıma geldikçe yapıyorum. Ben hem çayını içiyorum hem de suyunu cildime sürüyorum. bayanssulusmile
Bir de maya maskesi cildin doğal rengine kavuşmada baya bi faydalı oluyor. Onu sıklıkla uyguluyorum esksine nazaran cilt rengim çok daha pembe. :kedi:

ahh canım çok teşekkürler.bu böğürtleni deneyim bari :içelim:nerden başladım nasıl vazgeçilmez oldu bu ahlaksız yaa opuyorumnanaktan

valla bırakmaktan başka çaresi yok canım bunun.

ben yaklaşık 2 senedir içmiyorum ve eski ten rengime bakınca fotolarda farkı görüyorum sapsarı bi suratım varmış içerken :S

ama eğer şimdilik bırakmıyosan meyan kökü çiğneyerek hiç değilse toksinlerin daha az zarar vermesini sağlayabilirsin.

vallahi seni tebrik ediyorum bu illetten vazgeçtiğin için.şubat ta bende bırakıcam canıma yetti.meyan kökü bak bunu da denicem çok teşekkürler..opuyorumnanaktan

ıvır suyunu yüzünüze sürün zıvır meyvesini yüzünüzü sürün bunlar hiçbir işe yaramıyor

arkadaşşlar sigrayı bırakan varsa ne olur nasıl bıraktığını söylesin.beyinde bitiyor diyorlar ama bitiremiyorum.o kadar stresli bir hayatım varki sanki sigara yaşam kaynağım olmuş her türlü yardımı aldım hapını,sakızını bandını akptr, tütüne ve daha bir çok şey, piskolojik tedavi bile gördüm ama bırakamıyorum yaşım 26 esmerim cilt rengim karasarı bişey oldu yaşlandığımı hissediyorum midemde ülser çıktı nasıl lanet bişeyki hala içiyorum bırakan varsa lütfen yazsın çaresiz esmer:KK43:(( sevgiler

8 yıl sigara kullandım. ben bırakalı 1 yıl oldu. çok araştırdım bu lekelenme işine çözüm. o sarı görüntü yok mu , deli ediyordu beni. en etkili çözümün armut suyu veya armut kabuğu olduğunu duymuştum. çok nadir rastlanan bir bilgi.

ben denemedim ama belki deneyenlerde işe yarar. sigarayı da ameliyat sonrasında bıraktım. o yüzden birşey söyleyemeyeceğim nasıl bırakabilirsiniz konusu hakkında. allah kolaylık versin diyorum, ben kurtuldum o illetten, darısı sizin başınıza. :KK71:

X