Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba sigara ve çaydan sararan dişlerde diş beyazlatma uygulaması yaptıran var mı aranızda?Kalıcı oluyor mu?Diş hassasiyetine, çürüğe ya da diş minesinde incelmeye sebep olur mu?
Merhaba sigara ve çaydan sararan dişlerde diş beyazlatma uygulaması yaptıran var mı aranızda?Kalıcı oluyor mu?Diş hassasiyetine, çürüğe ya da diş minesinde incelmeye sebep olur mu?
Yaptırmaya değer mi diye düşündüm de ne kadar süre beyaz kalıyor dişler?Bir de benim diş minelerim beyazlatıcı diş macunları yüzünden inceldi dentin görünüyor beyazlatma işe yarar mı bilemedim
Baya önce açmışım konuyu olmuyormuş zaten dış minelerim beyazlatıcı dış macunları yüzünden incelmiş üstelik beyazlatma kalıcı olmuyormuş zirkonyum yaptırmak zorunda kaldım ama teşekkürler
Baya önce açmışım konuyu olmuyormuş zaten dış minelerim beyazlatıcı dış macunları yüzünden incelmiş üstelik beyazlatma kalıcı olmuyormuş zirkonyum yaptırmak zorunda kaldım ama teşekkürler