• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sigara İçenler İçin Cilt Bakımı Önerileri

deryacox

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
1.006
0
156
42
Almanya
Sigara cildimizin kara sarı bir görünüm almasına neden olur. Bunu engellemek için;

Yatmadan önce 1 armutun suyunu sıkıp yüzünüze iyice yedirin. Bu cildinizin normal cilt rengini almasına yardımcı olur.

Kestane balı çiğerlerinizin ve nefes yolarınızın temizlenmesine yardımcı olur.

Olgun yarım avokadoyu, 2 tatlı kaşığı bal ve yarım limon karıştırın. Ve yüzünüze uygulayın. 1 saat bekletin. Özellikle göz çevresine uygulayın. Sigaranın etkisiyle oluşan kırışıklıkların oluşmasını engeller.

tesekkurler bılgıler ıcın.bırde armutun kabuklarıyla yuzu ovalayıp bekletmek hem cılt rengını acıyor hemde dogal peelıng yapıyor

sağol canım atladım hemen başlığı görünce bende de var bu dert
armut suyu ile ıslatıyoruz ve ykamıyoruz öylemi

Olgun yarım avokadoyu, 2 tatlı kaşığı bal ve yarım limon karıştırın. Ve yüzünüze uygulayın. 1 saat bekletin. Özellikle göz çevresine uygulayın. Sigaranın etkisiyle oluşan kırışıklıkların oluşmasını engeller. [/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE]

Göz çevresine derken gözümüzün altına sürebilirmiyiz?

derya teşekkürler ama bunu ne kadar zamanda bir yapmalı bide onu söylesene bize

rosemm cim ben avokadali olan maskeyi hafta da 2 gün uyguluyorum. armut suyunu da haftada 3 4 gün uyguluyorum.
1 ay oldu kullanmaya baslayali. cildim biraz beyazladi gibi.kendi rengine döndü sanki. ya da psikolojik olarak bana öyle geliyor bilmiyorum. ama bence denemeye deger

Olgun yarım avokadoyu, 2 tatlı kaşığı bal ve yarım limon karıştırın. Ve yüzünüze uygulayın. 1 saat bekletin. Özellikle göz çevresine uygulayın. Sigaranın etkisiyle oluşan kırışıklıkların oluşmasını engeller. [/COLOR][/SIZE][/FONT]

Göz çevresine derken gözümüzün altına sürebilirmiyiz?[/QUOTE]

melekberkecim ben yüzümün heryerine sürüyorum. gözümün alti da dahil

Back