- 6 Eylül 2013
- 143
- 223
- 103
Öncelikle hepinize merhaba:) 6 sene sigara içtikten sonra bir gün bırakmaya karar verdim.Çünkü kendim dışında zamanımı da öldürdüğümü farkettim.Neden mi?Sigaranın yarattığı o nefes tıkanıklığı içime öyle işlemiş ki başkaları gibi aman ben tıkanırım diyerek merdiven yerine asansör kullanırdım,havuzda denizde fazla vakit geçiremezdim,spor yapmak korkulu rüyamdı.Koşu parkurunda yürümek hele...Bilgisayar başında sigaramla vakit geçiren bir insandım anlayacağınız.Bu durumdan çok sıkıldım ve sigarayı bırakmayı kafama koydum,bıraktım.2 hafta sonrasında spora başladım.Bunu tüm samimiyetimle söylüyorum,bilmeyenler bana 'cildin çok güzel gözüküyor sigarayı falan mı bıraktın' dediler.Bıraktığım andan itibaren kendime ve hayata daha çok zaman ayırdım.Düzenli spor yaptım,yaz tatilimi daha güzel geçirdim.Zamanla saçlarım,cildim,dişlerim farkedilebilir bir güzelliğe dönüştüler.Selülitlerim azaldı.Zararlarını bilmeyen zaten yok.Burdan sigara içen bayanlara sesleniyorum.Hayat sigarasız çok dolu çok güzel:) Vaktinizi dolu dolu geçirmek ve kendinizi daha güzel hissetmeniz için içmemenizi şiddetle tavsiye ederim:)