• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sigara içen bayanlar.

mrsdnz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2013
143
223
103
Öncelikle hepinize merhaba:) 6 sene sigara içtikten sonra bir gün bırakmaya karar verdim.Çünkü kendim dışında zamanımı da öldürdüğümü farkettim.Neden mi?Sigaranın yarattığı o nefes tıkanıklığı içime öyle işlemiş ki başkaları gibi aman ben tıkanırım diyerek merdiven yerine asansör kullanırdım,havuzda denizde fazla vakit geçiremezdim,spor yapmak korkulu rüyamdı.Koşu parkurunda yürümek hele...Bilgisayar başında sigaramla vakit geçiren bir insandım anlayacağınız.Bu durumdan çok sıkıldım ve sigarayı bırakmayı kafama koydum,bıraktım.2 hafta sonrasında spora başladım.Bunu tüm samimiyetimle söylüyorum,bilmeyenler bana 'cildin çok güzel gözüküyor sigarayı falan mı bıraktın' dediler.Bıraktığım andan itibaren kendime ve hayata daha çok zaman ayırdım.Düzenli spor yaptım,yaz tatilimi daha güzel geçirdim.Zamanla saçlarım,cildim,dişlerim farkedilebilir bir güzelliğe dönüştüler.Selülitlerim azaldı.Zararlarını bilmeyen zaten yok.Burdan sigara içen bayanlara sesleniyorum.Hayat sigarasız çok dolu çok güzel:) Vaktinizi dolu dolu geçirmek ve kendinizi daha güzel hissetmeniz için içmemenizi şiddetle tavsiye ederim:)

nasıl basardın canım yaa bende ıstıyorumm..

İlk bir hafta gerçekten çok zor.Bambaşka bir insan olabilirsiniz.Ben biraz daha kendime hakim biri olduğum için dışarıya çok tepki vermeden kendi içimde delirdim ama bir keresinde erkek arkadaşımda bırakmıştı ve tam üç gün herkese eziyet ettirdi.İçten gelen anlamsız bir öfke oluyor.Ama bir hafta dediğin nedir ki geçiyor gidiyor ve sonrası mükemmel.Sabahları boğazınızdaki o rahatlık,yemeklerin tadı,ohh be diyorsunuz.Ben sigaranın yokluğunda tatlı çok aradım.Ama Allahtan spor yaptığım için hiç kilo almadım.Abur cubura biraz ilgi artıyor ama olsun o kadar.Dediğim gibi 1 hafta sonraki huzuru tatmak için denemeye değer:)

İlk bir hafta gerçekten çok zor.Bambaşka bir insan olabilirsiniz.Ben biraz daha kendime hakim biri olduğum için dışarıya çok tepki vermeden kendi içimde delirdim ama bir keresinde erkek arkadaşımda bırakmıştı ve tam üç gün herkese eziyet ettirdi.İçten gelen anlamsız bir öfke oluyor.Ama bir hafta dediğin nedir ki geçiyor gidiyor ve sonrası mükemmel.Sabahları boğazınızdaki o rahatlık,yemeklerin tadı,ohh be diyorsunuz.Ben sigaranın yokluğunda tatlı çok aradım.Ama Allahtan spor yaptığım için hiç kilo almadım.Abur cubura biraz ilgi artıyor ama olsun o kadar.Dediğim gibi 1 hafta sonraki huzuru tatmak için denemeye değer:)

pekı ne kadar ıcıyodun gunde yada uyumadan once son ıcmeden yatabılıyomuydun yaa ben bebek ıstıyorum ve bu yuzden bırakmam gerekıyo ama kndımde o guvenı bulamıyorum bıde asırı kılo almaktan cok korkuyorum

en iyisini yapmışsınız tebrik ederim :) sigaradan nefret eden biri olarak, anneme bir türlü bıraktıramadım, bu iş kesinlikle kişinin kendisinde bitiyor, psikolojik olarak kendinizi inandırmışsınız, umarım anneme de bıraktırabilirim :) sigara zararı sadece içene değil, fazlasını çevresindekilere veriyor.hele sabah otobüsteki sigara kokusu inanılmaz derecede berbat...insanlar içtikleri halde dikkat etmiyor, kokuyor muyum diye bakmıyor malesef...

Ben bıraktıktan sonra farkettim o berbat kokuyu.Sigara içenlerle zor muhabbet ettim gerçekten.Ve içmeyen arkadaşlarıma dedim ağızda bu kadar kötü koktuğunu hiç tahmin etmemiştim.Kesinlikle iş sizde bitiyor ama en azından o bir haftayı göze alıp deneyin.Sonra içmek istemeyeceksiniz:)Düşündüğünüz kadar zor değil yapabilirsiniz.Kilo konusuna gelirsek her insanın spor salonuna gitme imkanı olmayabilir ki ben de haftanın üç günü 1 saat gidiyordum.Ama evde müzik açıp oynayarak aynı kaloriyi yakabilirsiniz bu şekilde alcağınız kilo en fazla 1 yada 2 olur ki sonra çok rahat verirsiniz.

Tebrikler :46: Darısı başıma bende 1 ekimi bırakma günü olarak karar verdim.

Youtubeda yüzlerce sigaranın zararlarını anlatan video var ama onları izlemek bırakmaya yetmiyor malesef.Ben de o yüzden böyle bi konu açtım.Zararları bi yana,hayatı daha güzel yaşamak,her gününüzden keyif almak,kendinize güzelliğinize daha fazla vakit harcamak için bir bayan olarak bırakmanızı öneririm :)

pekı ne kadar ıcıyodun gunde yada uyumadan once son ıcmeden yatabılıyomuydun yaa ben bebek ıstıyorum ve bu yuzden bırakmam gerekıyo ama kndımde o guvenı bulamıyorum bıde asırı kılo almaktan cok korkuyorum

günde bir paket içiyordum genelde

Back