Sigara bırakma yöntemleri

Meraklihatunnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2021
1.029
1.019
Hanımlar gunde bir paket sigara içiyorum ve artık bırakmayı gerçekten istiyorum çünkü iradem zayif 2 paket icicem yakında. Beyinde bitir tarzında değil de bildiginiz birakma yöntemleri var mı?

Benim eşim zamanında champix mi ne öyle bir ilaç kullanarak bırakmış. Son derece etkili olduğunu söyledi ama son zamanlarda bu ilacın kansere yol açtığı ve toplatıldığı haberlerini de okudum.

Varsa.bi yolu bana da söyleyin istemiyorum ama istiyorum garip bişi bendeki seviyorum içmeyi ama artık. Bırakmak da istiyorm
Ama iradem aşırı zayıf
Bı ara denedim ama neler neler kilo kilo kabak çekirdeği aldım icecekler sakızlar sonra gözüm döndü gene içtim

İlaçla bırakmak istemiyorum ama evdeki sikintilar vs zor geliyor bana
Sosyal bı hayat da yok ful evdeyim nerdeyse

İlaç psikolojik sıkıntılara yol açıyor. Ben daha önce birden bırakmıştım azaltarak beceremedim. 1 yıl icmedim sonra tekrar başladım. Offf. Simdi cocuk planlıyorum olmadan önce bırakmak istiyorum

Hanımlar gunde bir paket sigara içiyorum ve artık bırakmayı gerçekten istiyorum çünkü iradem zayif 2 paket icicem yakında. Beyinde bitir tarzında değil de bildiginiz birakma yöntemleri var mı?
Merhaba. Bende daha önce çok kez bırakıp başladığımdan artık tecrübeli hissediyorum kendimi ilk önce zyban denen ilacla bıraktım, öncesinde sigara bırakma polikliniğine gitmiştim. Birtakım testelrden sonra doktor söylüyor hangi ialci alacağınızı. Neyse sonra tekrar başladım. Sonra Allen Carr'in sigarayı bırakmanın kolay yolu adlı kitabıyla bıraktım. Daha sonra yine başladım. Sonra hamile kaldım doğuma kadar içmedim kafada bitirmiştim. Çok çok zor emin olun smdi yine içiyorum 16 yıl olmuş. Ve geçen ay korona oldum. Şuanda da gribim ciğerlerim bitik durumda. Nefes almakta güçlük çekiyorum. 3 gün sıkın disinizi, sonra 3 hafta sonra hiç içmemiş gibi rahat oluyorsunuz bu kadar söyleyebilirim. Yediklerinize dikkat edin bir de. Sigara isteği geldiğinde hafif soğuk su için yudum yudum, bir de dişlerinizi fırçalayın. Ben bu sekilde yapmıştım inşallah bende bırakırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…