• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sigara birakma ve migren tedavisi ve hamilelik

Soulmates

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2011
2
0
36
İstanbul
merhaba arkadaslar,
6 aydir migren tedavisi oluyordum ictigim ilac 30X2 mglik epilepsi ilaciymis
Migren tedavim iyi bir sonuc verdi ve yaklasik 1 aydir herhangi bir sorunum yok.
Hadi birde sigarayi birakayim dedim Champix kullandim 14. gunde sigarayi buyuk bir tiksineyle biraktim:)Ilac kullanmaya devam etmem gerekirken ogrendimki HAMILEYIM.
Bir grup doktor bu agir ilaclarla dogru bir gebelik degil diyor bir grup doktor ise sorun olmaz kontrollu gidilirse diyor.Acikcasi bende ilk bebek olmasina ragmen zamansiz buluyorum
Bana iyi bir doktor onerecek varmi?Guvenle kesin bilgiler almak istiyorum:Istanbul avrupa yakasi
Tesekkurler

Merhaba, bende yaklaşık 8 ay boyunca epilepsi ilacı kullandım migren için, sanırım aynı ilaçtır. Söylediğiniz gibi bir süre oldukça iyiydim ancak zamanla ağrılar yeniden aynı şiddetinde devam etmeye başladı. İstanbulda yaşamadğım için doktor tavsiyesinde bulunamayacağım üzgünüm. Ayrıca migren ataklarının hamilelik döneminde hormonlar nedeniyle daha şiddetli geçtiğine tanık olmuştum arkadaşımda. Söylemek istediğim bu migren illetini çeken bilir arkadaşım, umarım en kısa sürede kurtuluruz. Ayrıca ben alternatif tıbbı araştırmayı düşünüyorum, bu konuda bilgin varsa ve paylaşırsan sevinirim. Bu arada bebişin şimdiden hayırlı olsun, Allah anaya babaya, vatanına milletine, hayırlı evlat nasip eder inşaallah.

merhaba arkadaslar,
6 aydir migren tedavisi oluyordum ictigim ilac 30X2 mglik epilepsi ilaciymis
Migren tedavim iyi bir sonuc verdi ve yaklasik 1 aydir herhangi bir sorunum yok.
Hadi birde sigarayi birakayim dedim Champix kullandim 14. gunde sigarayi buyuk bir tiksineyle biraktim:)Ilac kullanmaya devam etmem gerekirken ogrendimki HAMILEYIM.
Bir grup doktor bu agir ilaclarla dogru bir gebelik degil diyor bir grup doktor ise sorun olmaz kontrollu gidilirse diyor.Acikcasi bende ilk bebek olmasina ragmen zamansiz buluyorum
Bana iyi bir doktor onerecek varmi?Guvenle kesin bilgiler almak istiyorum:Istanbul avrupa yakasi
Tesekkurler

bende 20 yıldan fazla miğrenim var banada ilaç verilecek fakat ilacı bırakınca tekrarlıyor mu?epilepsi ilacı yan tesirleri ol dumu?

Back