• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sigara birakanlar ve birakmak isteyenler(Birakmis olanlar ozellikle gelsinler lutfen)

isteksiztiryaki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2016
272
123
53
34
Merhaba KK

Aslında bu konuyu acmamin sebebi bir cok konu var ve benim gibi yeni sigaradan kurtulan birilerinin aradigi destegi bir sayfada bulmasinin kolaylasmasi için ben iki video birazdan altta ekleyecegim bana katkisi olan videolar umarim herkese fatdaki olur ve izlerler.
Ozellikle sigara birakanlari davet ediyorum çünkü acilmis konular eski tarih ve guncel aktif degil sanki tekmisiz hissi veriyor.
Burdan yazildikca da insan ister istemez motive oluyor.(sigara icmemeyi kolaylastiriyor cunku buraya sigarayi o kadar birakmaya baslayip veya birakip yeniden ictim yazmasi guc olcagi icin icmiyoruz)
Sizden birakanlar foruma yillar sonra gelecekler icin bile tekrar okuyup fayda edecegi yazilari rica ediyorum.
Birakmis olarak deneyimleriniz ne oldu neler yaptiniz ve nasil gecti sonucunda ne yaptiniz sigarayi biraktikdan sonra olam değişimler ve benim akla gelmeyen varsa boslugu doldurarak zamaninizdan kisa bi parcayi buraya yazip esir olan insanlari kurtarmanizi rica ediyorum.
Simdiden yazan arkadaslara cok teşekkürler.(Hatta ortak bi faydali konu basligi olabilirse aktif burdan 2017 baslangici gibi yeni birakanlar daha kolay ulasir istedigi destege tabi bunun icin sizlerin yardimi gerekli)

Back