Sigara, akmak, Kahve ve KK buyurun sohbete :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
evim temiz karnim tok oldurcek vaktim cok diyorsaniz evlilik oncesi hatiralarimizi kizginliklarimizi paylasalim hadi buyrun sohbete

Son düzenleyen: Moderatör:
aha,sen başla. ben okuyayım önce.
ama evlenmedim.. evlilik öncesi diye bir kavramım yok. ama yazanları okumaktan mutlu olurum.

evlenmeden once esımın aılesıyle pek vakıt gecırmedıgım ıcın evlılık oncesı degılde sonrası anım pek cok benım :) ama senınkıde guzelmıs yanı. baslıgada bayıldım evım temız karnım tok aynen durum bu su anda

aaaa ayipsinnn ... en basiti damat beyin kardesi kaynana ben oturuyoruz kina gecesi aksami.. kaynima dondum ee dedim yarin dugun sanada birilerini buluruz insallah izmirli kizlar guzel olur bak benden soylemesi dedim kaynanadan el cvevap : biz izmirli kiz istemiyoruz... :D buarada bomba ben izmirliyim
amanın. çamlıca da çam kalmamış kaynanan çok kötü çam devirmiş.
.:roflol::roflol:.

guzel cevap vermıssın. walla herkes boyle durumlarda hep alttan alın onlar buyuktur falan der ama ben cok karsıyım bu lafa. buyukse buyuklugunu bılecek oda. yanı yası benden buyuk dıye benı kırmasına rencıde etmesıne ızın verecek degılım. yasından dolayı sadece ılk yumrugu ben atmam o kadar ;) (mecazı anlamda yanı sımdı anlamayan falan olur)

Eşimin ne annesi ve babasıiabisi ablası hiç kimseyle görüşmüyorum.Sebep;ne nişan aşamasında nede evlilik aşamasında ne maddi nede manevi yanımızda yoktular.ışin ilginç tarafı annesi beni çok seviyordu.
Şimdi arada küçük erkek kardeşini görüyorum.
Başlarda epeyce ğzülmüştüm şimdi ne kadar doğru bir karar aldığımın farkındayım.Görüşseymişim eepeyce sorun yaşanacakmış.
Çünkü herşeyimi kıskandılar,çeyiz,mobilya,el becerisi,temizlik ...vs.Onlara kör ve sağır bir gelin lazımmış:oklava:

aaaa ayipsinnn ... en basiti damat beyin kardesi kaynana ben oturuyoruz kina gecesi aksami.. kaynima dondum ee dedim yarin dugun sanada birilerini buluruz insallah izmirli kizlar guzel olur bak benden soylemesi dedim kaynanadan el cvevap : biz izmirli kiz istemiyoruz... :D buarada bomba ben izmirliyim
:roflol: :roflol: :roflol: süpermiş yaa,o esnada sen tabi şoooooooooook :P

Eşimin ne annesi ve babasıiabisi ablası hiç kimseyle görüşmüyorum.Sebep;ne nişan aşamasında nede evlilik aşamasında ne maddi nede manevi yanımızda yoktular.İşin ilginç tarafı annesi beni çok seviyordu.
Başlarda epeyce ğzülmüştüm şimdi ne kadar doğru bir karar aldığımın farkındayım.Görüşseymişim eepeyce sorun yaşanacakmış.
Çünkü herşeyimi kıskandılar,çeyiz,mobilya,el becerisi,temizlik ...vs.Onlara kör ve sağır bir gelin lazımmış:oklava:

valla dogrudurrrrrr,bekarım, aynı bınada ve bahce ıcı, site ıcı bıle ıstemıyorum...samımı olmamak gerek,,,,,,,,,,,iyilikten maraz doğar :umursamaz:

bu arada dırek atladım topiğe cunku sıgara ve kahve dedın mı hiiiiiiiç dayanamam :)))

ohoo bu ne ki :D hayir efendim izmirin kizlari serbesttir rahattir ben lise bitene kadar rahattim kilik kiyafet vs minnacik sort da giydim askili da etek de babam modern bir insandi belli bi yastan sonra rahatsiz oldum daha oturakli giyinmeye basladim..ve bu halimi gordu sadece kaynanam derli toplu halimi :D ama bu donemler icinde hep oturakli davrandim ne bileyim arkadaslarim barda dogumgunu kutlarken ben evdeydim; inancim cok fazla namazimi kilarim vs vs vs.. bana boyle demesi cok komigime gitti zaten beni sen almadin annem oglun aldi o yuzden ikinciye sen alirsin dedim kaldi boyle :D

ay super cevap vermıssın ya sen kayananada feanymıs yanı aman yhepsı aynı bunlaın ya kıskanıolar gelını cekemıollar helede oğulları sana deger verıosa vay o kaynananın yaptıklarına :)

ayhh bende beraber oturuyorum belkı dedım ıkıncı evlılık yapıcam kabul etmıcekler cunku etmemışlerdı ama yok dıbımdeler ne yapsam gıtmıyolar bende pat dıye solerım ama anlıyana hıc esırgemem lafımı bıksınlar artık benden ama bıkmıyolar ya fazlamı ıyıyım nesırnaşık şey:roflol:

Eşimin ne annesi ve babasıiabisi ablası hiç kimseyle görüşmüyorum.Sebep;ne nişan aşamasında nede evlilik aşamasında ne maddi nede manevi yanımızda yoktular.ışin ilginç tarafı annesi beni çok seviyordu.

aaa kör ve sağır olsaydın da yetmezdi dili var derler bu gelinin:9::9::9::9::9:

Back