Adet başlayınca değil adetin 7. Veya 9. Günü başlanır ben 7. Gün başladım.. Diğer konuda bilgim yok canım6 dakika önce
Kızlar merhaba. Sogan kuru yapan var mı aranızda sorum su adetim başlayınca yapayım diyorum prolaktinim normal de normal ama bu kuru yapınca artar mı ? Bir bilginiz var mi
- Konu Sahibi:
ncsmtn - Add bookmark
üst sınıra yakınsa prl soğan ve incir kürlerni yapmanı önermem canım yükseltebiliyo çünkü6 dakika önce
Kızlar merhaba. Sogan kuru yapan var mı aranızda sorum su adetim başlayınca yapayım diyorum prolaktinim normal de normal ama bu kuru yapınca artar mı ? Bir bilginiz var mi
- Konu Sahibi:
ncsmtn - Add bookmark
Yok gayet iyi Değerim canm 11üst sınıra yakınsa prl soğan ve incir kürlerni yapmanı önermem canım yükseltebiliyo çünkü
Bende adetin 5. Günü başlamıştım soğan kürüne canım 3 gün erken oldum ondan kaynaklı olduğunu düşünüyorumAdet başlayınca değil adetin 7. Veya 9. Günü başlanır ben 7. Gün başladım.. Diğer konuda bilgim yok canım
Olabilir canım bilmiyorum. Hamile kalamasak da bu ay rahmimiz temizlendiBende adetin 5. Günü başlamıştım soğan kürüne canım 3 gün erken oldum ondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum
Test yaptın mıOlabilir canım bilmiyorum. Hamile kalamasak da bu ay rahmimiz temizlendi
Biliyorum yıllardır deneyip de olmayan insanlar var ama yoruldum artık tek çizgi görmektenTest yaptın mı
Hayırlısı olsun kuzum zamanı değilmiş demek ki hayırlısı olsunBiliyorum yıllardır deneyip de olmayan insanlar var ama yoruldum artık tek çizgi görmekten
Aynen kuzum hayırlısıHayırlısı olsun kuzum zamanı değilmiş demek ki hayırlısı olsun
Bende 7.günü başladım bugun kürümün 6.günü ama o kadar akıntım varki anlatamam iltihap resmen idrar yolları iltihabı oldugum da da böyle akıntı olmuştu. Bu iyi bişey mi sizede oluyor mu?Adet başlayınca değil adetin 7. Veya 9. Günü başlanır ben 7. Gün başladım.. Diğer konuda bilgim yok canım
Bende çok var üstelik şu an feci ağrım var nedenini anlayamadığım..Bende 7.günü başladım bugun kürümün 6.günü ama o kadar akıntım varki anlatamam iltihap resmen idrar yolları iltihabı oldugum da da böyle akıntı olmuştu. Bu iyi bişey mi sizede oluyor mu?
Nasıl bi ağrı bende de gaz yapıyor ve bel agrısı yaptı. İltihap desen resmen sökülüyor umarım içimiz temizleniyordurBende çok var üstelik şu an feci ağrım var nedenini anlayamadığım..
Kist vardı bende belki o gidiyordur bilemiyorum soğuk algınlığı gibi Bi ağrı var kasıklarımda ayağıma vuruyor anlamıyorum bende içim temizleniyordur diye düşünüyorum umarım öyledirNasıl bi ağrı bende de gaz yapıyor ve bel agrısı yaptı. İltihap desen resmen sökülüyor umarım içimiz temizleniyordur
Bende polikstk over var umarım gidiyordur bendekide şu soğan kürüyle kurtulrda bebiş sahibi olrz inşallahKist vardı bende belki o gidiyordur bilemiyorum soğuk algınlığı gibi Bi ağrı var kasıklarımda ayağıma vuruyor anlamıyorum bende içim temizleniyordur diye düşünüyorum umarım öyledir
Pkolu olan bissüürüü kişiye güzel haberler verdirdi soğan kürü hadi inşaAllahBende polikstk over var umarım gidiyordur bendekide şu soğan kürüyle kurtulrda bebiş sahibi olrz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?