- 13 Kasım 2021
- 108
- 574
- 33
- 22
- Konu Sahibi Portakalmarmelat
Merhaba bir konuda bana yardımcı olacak şeyler yazmanızı çok istiyorum. Öğrenci evinde kalıyorum 6 kişiyle bir iki kişi haricinde diğer kişilerle anlaşmada sorun yaşıyorum. Ev sahibine sorunu belirtsemde yine her şey olduğu gibi kalıyor. Normalde şikayet etmeyi sevmeyen biriyim ama artık alttan ala ala yoruldum. Artık kolayca öfkelenen birine dönüşmeye başladım çok yoruldum bazen kendimi tanıyamıyorum. Öğrenci evinde X,Y,Z diyelim isimlerine, bu x,y,z kişisi asla temizlik kurallarına özen göstermiyor. Grupta ne kadar yazsakta maalesef umursamıyorlar. Hele X kişisi var afedersiniz evimde sifon yok benim diyip sifon çekmiyor ve tuvaleti sürekli ben yıkıyorum bu olay konusunda onu uyardığım için (ilk uyaran ben değildim çok alttan aldığım için bana kinlendi) beni hor gören bir tavırla dolaşıyor etrafta evin sahibi gibi. Ve bunların hepsi kız. 50 kere ikaz edilmesine rağmen kendi kafalarına göre temizlik yapmıyorlar, banyo, mutfak, salon rezalet halde ve yoruldum. Bu konuda ne yapmalıyım? hayır çok kez uyardım çok kez ikaz ettim ama nafile görülmüyorum diğer arkadaşlarımda uyarmalarına rağmen umursanmıyor. Sizce tek yolu temizlik yapmamaktan mı geçiyor? gerçekten tükendim midem almıyor banyoya girmeye. Lütfen yardımcı olun
teşekkür ederim okuduğunuz için