• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sıfırlama Diyeti

Hülyaydı ismin değil mi?
Tatlım cumartesi 15 günlük programam bende başlıyorum. Yarın mı başlasam :KK70:
İlk 5 günde 3 öğün smothi ara 2 kaçamak diyor ya onları nasıl kaçamak yapıyorsun?
Evet canım Hülya..2 kaçamak değil atıştırmalık..az kalorili olacak..elma yedim ben bugün..etimek olur..

tarifi yazmayi unuttum yarim elma cok buyuktu yarim yaptim+yarim muz+200ml sut+ 3 yk yogurt ve bir kasik protein tozu kattim cok guzeldi tadi
Protein tozunu ağırlık çalışan sporcular koyuyor ama Mirjamcım sen neden koydun?süt yeterli bizim için bence..

selam hulyacim ay az once yaptim cok guzelmis bayildiiimmm :rolleyes: ne zamandir nasilbir diyet uygulasam diye arastirma yapiyordum kesinlikle karar verdim bunu yapicam cok guzel bir tadi var ve az once ictim cokta doyurucu
ilk defa duydum bu smoothieyi daha once hic duymamistim cooooookkkk cookk tesekurler canim:KK60::KK60: 15 gunluk kurude yapicam insallah:KK50:
Benim ilk periyot yarın bitiyor :) 16 sında bakalım ne kadar gidecek..

Protein tozunu ağırlık çalışan sporcular koyuyor ama Mirjamcım sen neden koydun?süt yeterli bizim için bence..[/QUO
internette gordum protein tozuda vardi evdede vardi esim diyet yaparken kullanmisti o yuzden koydumo_Osporcular yapiyo diye belirtilmemistio_O

ilk periyodun 4.günü..1600 gram gitmiş..

sabah yarım armut,muz,kiwi,süt,3 kaşık yoğurt,1 tk yulaf ezmesi,hindistan cevizi ve tarçınlı yaptım smoothiemi..benim diyetteki en büyük derdim olan ayaküstü atıştırmalarımı bitirdi..çünkü tıka basa tok hissediyor insan..

akşam sebzeli yapacağım..

yarın 1 yemek,1 smoothie ve 2 atıştırmalık periyot başlıyor..

ilk periyodun 4.günü..1600 gram gitmiş..

sabah yarım armut,muz,kiwi,süt,3 kaşık yoğurt,1 tk yulaf ezmesi,hindistan cevizi ve tarçınlı yaptım smoothiemi..benim diyetteki en büyük derdim olan ayaküstü atıştırmalarımı bitirdi..çünkü tıka basa tok hissediyor insan..

akşam sebzeli yapacağım..

yarın 1 yemek,1 smoothie ve 2 atıştırmalık periyot başlıyor..
masallah canim :nazar::nazar::nazar::nazar: bende pazatesi baslayacam insallah hafta sonu esim yapmak istiyor o yuzden pazartesi baslarsam haftaya hafta sonu ikinci asamada sabahlari kahvalti yaparim yemek yerine

ne yaptınız arkadaşlar takipteyim merak ediyorum sonuçları

Sözde bugün başlayacaktım ama bırak sıfırlama diyetini normal diyete bile uygun değilim bugun:(

Olur öyle yarın başla hem Perşembe bitmiş olur..
Armut aldım elma portakal duruma göre hazırlayacağım artık=)
Muzlu olan çok tüketilmese iyi olur heralde sabah kahvaltı için muzlu yapacağım sonra katmayı pek düşünmüyorum muzu.
En sevdiğim meyvelerden biride aksine muz=)

Armut aldım elma portakal duruma göre hazırlayacağım artık=)
Muzlu olan çok tüketilmese iyi olur heralde sabah kahvaltı için muzlu yapacağım sonra katmayı pek düşünmüyorum muzu.
En sevdiğim meyvelerden biride aksine muz=)
Bende sabah koyuyorum genelde..bu akşam koymadım muz,,

Günaydın Hülyacım ve başlangıcımı yaptım. Sıfırlama diyetinin 1. günü sabah smoothiemi içiyorum.

Back
X