Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sıfırlama Diyeti
- Konu Sahibi Daydream-
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Güzelim maydonozun tadı çok baskın oluyor mu? ben hiç sevmemde arada kaynar belki fark etmem diye ekleyim diyorum.Bugün kefir,muz,yarımşar su bardağı marul -ıspanak ve maydanoz,1 havuçlar yaptım..
Hiç yorum bulamadım Yağmurcum..Çok popüler değil demek ki...Peki ablacım programı tamamladıktan sonra kilo alanlar olmuş mu
Hiçbirinin tadını almıyorsun garip şekilde...O yüzden " bu konur mu" diye düşünme..yazdığım hiçbir sebzenin tadını almıyorsun..muhakkak tarçın koymaya çalış..ben zencefille zerdeçal da koyıuyorum genelde..Güzelim maydonozun tadı çok baskın oluyor mu? ben hiç sevmemde arada kaynar belki fark etmem diye ekleyim diyorum.
ohh mis gibi..tok tutuyor seni de dimi Elifim..Ama sen öğün olarak yapma süt veriyorsun..Bide içine badem yada cevizde koyabilirsin..2 yemek kaşığı yoğurt koymayı unutma..yoğun olması lazım..sütle yaptım içtim abla öğlende
200 ml süt+muz+elma+1 yk yoğurt+1 çk tarçın
Demek ki henüz KK da popüler tmam ablacm bnm de akşam ogunum olacakHiç yorum bulamadım Yağmurcum..Çok popüler değil demek ki...
sen listede misin?yada girecekmisin yarın? Öyleyse bugün 5 te yap smoothieni..tarifini de yaz olur mu kuzumDemek ki henüz KK da popüler tmam ablacm bnm de akşam ogunum olacak
Evet listedeyim tamam ablam yazarim mutlakasen listede misin?yada girecekmisin yarın? Öyleyse bugün 5 te yap smoothieni..tarifini de yaz olur mu kuzum
ocean merhaba canım..bu karışımı neyle yapıyorsunuz?katı meyve sıkacağı gerekiyor mu yoksa bildiğimiz blendırla mı?Güzelim maydonozun tadı çok baskın oluyor mu? ben hiç sevmemde arada kaynar belki fark etmem diye ekleyim diyorum.
Canım ben rondoda yaptım. gayet güzel oldu. Blendr dada olur herkes onda yapıyo zaten.Katı meyve sıkacağına gerek yok.ocean merhaba canım..bu karışımı neyle yapıyorsunuz?katı meyve sıkacağı gerekiyor mu yoksa bildiğimiz blendırla mı?
selam hulyacim ay az once yaptim cok guzelmis bayildiiimmm ne zamandir nasilbir diyet uygulasam diye arastirma yapiyordum kesinlikle karar verdim bunu yapicam cok guzel bir tadi var ve az once ictim cokta doyurucu
ilk defa duydum bu smoothieyi daha once hic duymamistim cooooookkkk cookk tesekurler canim 15 gunluk kurude yapicam insallah
ilk defa duydum bu smoothieyi daha once hic duymamistim cooooookkkk cookk tesekurler canim 15 gunluk kurude yapicam insallah
tarcın ve hındıstan cevizide çok yakışıyor.tarifi yazmayi unuttum yarim elma cok buyuktu yarim yaptim+yarim muz+200ml sut+ 3 yk yogurt ve bir kasik protein tozu kattim cok guzeldi tadi
sagol canim aksama onuda eklerimtarcın ve hındıstan cevizide çok yakışıyor.