• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sıfırlama Diyeti

Bugün kefir,muz,yarımşar su bardağı marul -ıspanak ve maydanoz,1 havuçlar yaptım..

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    104,2 KB · Görüntüleme: 92
Güzelim maydonozun tadı çok baskın oluyor mu? ben hiç sevmemde arada kaynar belki fark etmem diye ekleyim diyorum.
Hiçbirinin tadını almıyorsun garip şekilde...O yüzden " bu konur mu" diye düşünme..yazdığım hiçbir sebzenin tadını almıyorsun..muhakkak tarçın koymaya çalış..ben zencefille zerdeçal da koyıuyorum genelde..

Akşama doğru yeşilçayla yapacağım..bu durumlarda çayınızı demleyip süzün ve buzdolabında soğutun..sonra istediğiniz sebze -meyve...

sütle yaptım içtim abla öğlende

200 ml süt+muz+elma+1 yk yoğurt+1 çk tarçın
ohh mis gibi..tok tutuyor seni de dimi Elifim..Ama sen öğün olarak yapma süt veriyorsun..Bide içine badem yada cevizde koyabilirsin..2 yemek kaşığı yoğurt koymayı unutma..yoğun olması lazım..

Hülyaydı ismin değil mi?
Tatlım cumartesi 15 günlük programam bende başlıyorum. Yarın mı başlasam :D
İlk 5 günde 3 öğün smothi ara 2 kaçamak diyor ya onları nasıl kaçamak yapıyorsun?

ocean merhaba canım..bu karışımı neyle yapıyorsunuz?katı meyve sıkacağı gerekiyor mu yoksa bildiğimiz blendırla mı?
Canım ben rondoda yaptım. gayet güzel oldu. Blendr dada olur herkes onda yapıyo zaten.Katı meyve sıkacağına gerek yok.

selam hulyacim ay az once yaptim cok guzelmis bayildiiimmm :rolleyes: ne zamandir nasilbir diyet uygulasam diye arastirma yapiyordum kesinlikle karar verdim bunu yapicam cok guzel bir tadi var ve az once ictim cokta doyurucu
ilk defa duydum bu smoothieyi daha once hic duymamistim cooooookkkk cookk tesekurler canim:KK60::KK60: 15 gunluk kurude yapicam insallah:KK50:

tarifi yazmayi unuttum yarim elma cok buyuktu yarim yaptim+yarim muz+200ml sut+ 3 yk yogurt ve bir kasik protein tozu kattim cok guzeldi tadi

Soğutulmuş yeşilçay,yarım avakado,1 avuç maydanoz,küçük muz,4 üzüm ,salatalık ve zencefilli..

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    124,9 KB · Görüntüleme: 109
Back
X