evet keten tohumu da eklenebilir,,,ben yulaf ezmesini çok seviyorum serpiştiriyorum yaparken..lifaliflerden..aslında araştırdıkça o kadar çok seçenek çıkıyor ki ortaya..sebzelerle meyvelerle herşey yapılabilir..mesela ben öğlen kefirle yapacağım ,herhangi bir tarif görmedim kefirle ama neden olmasın yaparsak olur...kefir,armut ve portakalla yapacağım..Yulaf ezmesii şu litalif mi? Kabızlık sorunu bende yaşıyorum. Keten tohumu eklenirse faydalı olur diye geldi aklıma.
Perim yaptıklarımın tariflerini yazıyorum onları not al istersen...ben yazıyorum yaptıklarımı ajandaya..Evet bende çok merak ettim ve denemek istiyorum açıkcası. İnşallah güzel haberler duyarız
Elbette benimde not aldığım bir defter var. muhakkak yazacağım merak ettimPerim yaptıklarımın tariflerini yazıyorum onları not al istersen...ben yazıyorum yaptıklarımı ajandaya..
evet keten tohumu da eklenebilir,,,ben yulaf ezmesini çok seviyorum serpiştiriyorum yaparken..lifaliflerden..aslında araştırdıkça o kadar çok seçenek çıkıyor ki ortaya..sebzelerle meyvelerle herşey yapılabilir..mesela ben öğlen kefirle yapacağım ,herhangi bir tarif görmedim kefirle ama neden olmasın yaparsak olur...kefir,armut ve portakalla yapacağım..
Denk gelmedi ama işyerinde soğutucu varsa sorun olmaz bence..zaten yaparken içine buz dondurulmuş meyvelerde konuyor..hava soğuk diye koymuyorum ben.,Aklıma şimdi birşey takıldı.
Smothie yi sabah taze hazırlayıp tüketmek sıkıntı değil ama öğle yemeğinde iş yerinde hazırlamam mümkün değil sabah hazırlamam olumsuz etkiler mi acaba? Araştırmalarında böyle bi ayrıntıya denk geldin mi?
Hulyam bu tur sebze suyunu bir donem icmistim saglik icin ...Akşam Sıkma makinesinde 3 minik pancar,2 kırmızı Havuç,1 kırmızı elma ve 1 salatalık sıkıp suyunu içtim..2. Günü bitirdim..,
normalde yapmayacaktım bunu ama 2 haftadır dolapta duruyorlardı suyunu sıkıp içmek için almıştım akşam öğünüm oldu..sıvı pro derken sütü mü kastediyosun Aebenim?Hulyam bu tur sebze suyunu bir donem icmistim saglik icin ...
İcine sivi proda ekle bu sekil cok tok tutmaz
Gayet güzel olur...inan bu karışımlar çok tok tutuyor,kurtarıcım gibi oldu..Sen kaç kilosun hedefin ne?Çok iyi gidiyorsun.
Başlayacaktım diye düşündüm ama ben günde kahvaltıda smothie içip öğlen protein salata akşamda evde pişen yemek porsiyonlarını azaltarak beslenmeye karar verdim umarım etkili olur.
Ama bi yandan seni takip etmeye devam edeceğim.
Evet evet sut , ayran, kefir gibi ..normalde yapmayacaktım bunu ama 2 haftadır dolapta duruyorlardı suyunu sıkıp içmek için almıştım akşam öğünüm oldu..sıvı pro derken sütü mü kastediyosun Aebenim?
normalde süt ve 2-3 kaşık yoğurtla yapıyorum..sabah elma,portakal ve muzlu yaptım...özellikle minik boylarını tercih ettim..Evet evet sut , ayran, kefir gibi ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?