- 6 Ocak 2015
- 2.212
- 1.209
- 34
tamam bekliyorum fiyatı neydi onun?takas düşünmüyorum canım etiketine bakarım. bi kaç yazıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam bekliyorum fiyatı neydi onun?takas düşünmüyorum canım etiketine bakarım. bi kaç yazıyor
Ya banlandım ben nedenini hala anlayamadım samimi arkadaşımdan 1 günlüğüne izin aldım. şuan ben -StorManqeL- im
Site kurallarına uymayışınız hem arkadaşım dediğiniz maviss0312'nin banlanmasına, hemde sizin banlı kalma sürenizin uzamasına sebep oldu.selam kızlar ben -StorManqeL-
hesabım dondurulduğu için
arkadaşımdan 1 günlüğüne izin alarak size cevap yazıcam
Tüh gömleği alaydım bari :)Site kurallarına uymayışınız hem arkadaşım dediğiniz maviss0312'nin banlanmasına, hemde sizin banlı kalma sürenizin uzamasına sebep oldu.
Site kurallarına uymayışınız hem arkadaşım dediğiniz maviss0312'nin banlanmasına, hemde sizin banlı kalma sürenizin uzamasına sebep oldu.
Konu sahibesi sizsiniz ya StorMAnqel...konu sahibi nerde yahu
Cahilliğimi mazur görün de nasıl anlıyorsunuz yeni hesap açtıklarını :) çok merak ettim vallaKonu sahibesi sizsiniz ya StorMAnqel...
Üyelik aldıkça cezanız uzar, konu açmışsınız birde.
Hafiye gibiler valla:)Cahilliğimi mazur görün de nasıl anlıyorsunuz yeni hesap açtıklarını :) çok merak ettim valla
Konu sahibesi sizsiniz ya StorMAnqel...
Üyelik aldıkça cezanız uzar, konu açmışsınız birde.
Cahilliğimi mazur görün de nasıl anlıyorsunuz yeni hesap açtıklarını :) çok merak ettim valla
o nası oluyo beeee hayker demekki bunlarİp ve id den goruyorlar canım..kul yutmaz yonetim.
Tam gözükmüyorkikızlar pazarlık Olur 75 tl düşünüyorum
kaç beden giyiyorsun ki sen canım isteyenlere detayları foto atarım daTam gözükmüyorki