- 4 Haziran 2013
- 301
- 33
canım bende kapalıyım zatenama diğerlerinin bedenleri geniş bide ben kapalıyım bi ürün içinde kargo yapılır mı ki? başka uzun etek veya tesettüre göre bişeyler var mı
pembe etekte 38 beden 40 ada oluyor kilo alıp verdiğimde giyebiliorum yaniama diğerlerinin bedenleri geniş bide ben kapalıyım bi ürün içinde kargo yapılır mı ki? başka uzun etek veya tesettüre göre bişeyler var mı
elbise 38 e olurama diğerlerinin bedenleri geniş bide ben kapalıyım bi ürün içinde kargo yapılır mı ki? başka uzun etek veya tesettüre göre bişeyler var mı
hmm. en kötü kestirirsin cnm uzunun çaresi var kısanın yoko kadar uzun değilim malesef (155)pembe eteğin benzeri var bende krem renkli.
Kolları kısa olanlar var cnm badi giyiorum altına güzel duruoama diğerlerinin bedenleri geniş bide ben kapalıyım bi ürün içinde kargo yapılır mı ki? başka uzun etek veya tesettüre göre bişeyler var mı
anladım cnmbaktım da hiç o tarz giyinmedim:)
diğerlerinidemi beğenmedino kadar uzun değilim malesef (155)pembe eteğin benzeri var bende krem renkli.
Kot etek boy ve fiyat nedir
Canım şuan evde değilim ama ben 1,70 boyundayım bana tam oluyor kısaysan kestirebilirsin 38 beden ve 10tlKot etek boy ve fiyat nedir