- 31 Ağustos 2015
- 896
- 905
Merhaba arkadaşlar ismim bahar. 30 yaşında, çalışan bir bayanım. Malesef bekar hatta sevgilisi bir olmayan biriyim tüm bu sebeplerden ötürü kendimi çirkin ve bakımsız buluyorum sanırım öz güvenimi kaybettim.
öncelikle fiziksel özelliklerimi yazayım ve sizden bana yardımcı olmanızı isteyeyim:)
boy:177
kilo:80
saç rengi: kumral
ten: açık buğday
gözler: kahve
evet arkadaşlar malzeme bu.. acilen değişikliğe ihtiyacım var. ruhsal ve fiziksel olarak kendimi yetersiz hissediyorum neler yapacağımı az çok bilsemde yinede sizden de öneri bekliyorum şimdiden çok tşk ederim.
ha buarada tam bir kozmetik ve kıyafet delisiyim paramı gereksiz yere çok çarçur ediyorum bunada bir dur demem lazım güzelliğimi bunlarla kazanacağımı düşündüm yıllarca tabiki çok yanıldım
YAPACAKLARIM:
1.- 12 kilo vermek
2.- dişlerimi yaptırmak
3.-haftada bir cilt bakımı yapmak
4.- lazere gitmek
5.-saçlarımı bakımlı tutmak
6.-meslek değiştirmek (bunun içinde yeniden ders çalışmaya başlamak)
7.- kişisel gelişim kitapları okumak
8.- en az haftanın 4 günü spor yapmak
9.- sağlıklı beslenmek
10.-günlük dualarımı eksik etmemek
11.- para biriktirmek (araba almak istiyorum)
12.- alışveriş bağımlılığından kurtulmak
13.- pozitif insanlarla görüşmek, negatifleri es geçmek
14- Hayatımın aşkını bulmak (onurlu, güvenilinir, dürüst, çalışkan bir adam)
Evettt şimdilik aklıma gelenler bunlar.. yarından itibaren amaçlarıma ulaşmak için başlıyorum:) sizlerden de yardım bekliyorum neler önerirsiniz bu kendini çirkin ve bakımsız hisseden 30 yaşında evde kalmaya yüz tutmuş kıza
öncelikle fiziksel özelliklerimi yazayım ve sizden bana yardımcı olmanızı isteyeyim:)
boy:177
kilo:80
saç rengi: kumral
ten: açık buğday
gözler: kahve
evet arkadaşlar malzeme bu.. acilen değişikliğe ihtiyacım var. ruhsal ve fiziksel olarak kendimi yetersiz hissediyorum neler yapacağımı az çok bilsemde yinede sizden de öneri bekliyorum şimdiden çok tşk ederim.
ha buarada tam bir kozmetik ve kıyafet delisiyim paramı gereksiz yere çok çarçur ediyorum bunada bir dur demem lazım güzelliğimi bunlarla kazanacağımı düşündüm yıllarca tabiki çok yanıldım
YAPACAKLARIM:
1.- 12 kilo vermek
2.- dişlerimi yaptırmak
3.-haftada bir cilt bakımı yapmak
4.- lazere gitmek
5.-saçlarımı bakımlı tutmak
6.-meslek değiştirmek (bunun içinde yeniden ders çalışmaya başlamak)
7.- kişisel gelişim kitapları okumak
8.- en az haftanın 4 günü spor yapmak
9.- sağlıklı beslenmek
10.-günlük dualarımı eksik etmemek
11.- para biriktirmek (araba almak istiyorum)
12.- alışveriş bağımlılığından kurtulmak
13.- pozitif insanlarla görüşmek, negatifleri es geçmek
14- Hayatımın aşkını bulmak (onurlu, güvenilinir, dürüst, çalışkan bir adam)
Evettt şimdilik aklıma gelenler bunlar.. yarından itibaren amaçlarıma ulaşmak için başlıyorum:) sizlerden de yardım bekliyorum neler önerirsiniz bu kendini çirkin ve bakımsız hisseden 30 yaşında evde kalmaya yüz tutmuş kıza