Sıfıra yakın the Balm allıkları ve aydınlatıcısı

Catey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2016
27
7
36
25.12.2015 tarihli Gratis alışverişimde aldığım (fişi de duruyor) allıklarımı ve aydınlatıcımı satmak istiyorum. Hayvan deneyi yapmaması ve paraben vb zararlı kimyasalları içermemesi sebebiyle cildimin aşırı alerjik olmasına rağmen biraz da vakit darlığıyla doğru düzgün denemeden aldım, ancak cildimin buna da reaksiyon vermesi sonucu kullanamadım bile.
INSTAIN Swiss Dot
INSTAIN Toile
INSTAIN Houndstooth
INSTAIN Pinstripe (SATILDI)
Hot Mama
Mary Lou Manizer mevcut.
Yurtiçi Kargo veya PTT ile karşı taraf ödemeli gönderim olabilir. Allıklar için 15, aydınlatıcı için 25 tl düşünüyorum.

Son düzenleme:
Merhaba. Takas düşünüyordum ancak ilk postta belirttiğim gibi cildim aşırı alerjik. Kullandığım markalardan sadece Clinique ve Clarins ürünleri alerji yapmadı. the Balm'ın da fiyat olarak bunlara denk olmaması sebebiyle karşımdaki yanlış anlar ve haksızlık ediyormuşum gibi olur diye takas yazmadım.

Aydınlatıcı ve 1 adet allık ne kadr olur

Aydınlatıcıyı sattiniz mı?

Tonu çok açık değilse almayi düşünüyorum. Istanbuldayım PTT ile gönderim sağlayabilir misiniz?

3. fotoğrafta sağda görülen ürün aydınlatıcı (Mary-Lou Manizer). Ancak önce internetten bir yorumlara bakma fırsatınız olursa belki karar vermenizde yardımcı olur. Ben yanlış yönlendirmek istemem açık derim koyu kalır vs. Ben de İstanbul'da yaşıyorum, PTT ile gönderebilirim.

Tamam bakıp dönerim size. Iyi aksamlar.

Konu günceldir, ürünleri 1-2 iş günü içerisinde PTT veya Yurtiçi kargo ile gönderebilirim.

INSTAIN Pinstripe isimli mürdüm allık satıldı, diğerleri günceldir.

Bayanlar konu hala güncel. Hepsi tertemiz, gratiste satılanla aynı neredeyse. Takas düşünen varsa mesaj atabilirse çok sevinirim :) Ya da en azından düşündüğünüz fiyat varsa, bunları zaten kullanamıyorum

Mary Lou da gitti kızlar, kaldı 4 adet allık. 4 allığı da alacak varsa az kullanılmış Fratboy allığı hediye edebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…