sıfıra ındırme cabası

abartısız ıkı gunde bır kavga
dıyeceksınız kı ayrılın , ama benı onda tutan seylerde var , sadık , guvenılır , ozu sozu bır , benı onemseyen bırı kavgalar dısında .. sevgısıne eminim... aıleme saygılı , dusuncelı ... kıskanclık dısında gercekten ıyı bırı , herkese karsı hatta..herkesın ısıne kosturan gıbı gıbı ...sayabılırım

suan gırmem gereken bır iş var ve kendıme hoca buldum bu kısıyle yıne kusmustuk , haksızda olsa ama benden adım bekler benım aramamı ıster yalnız ... kus oldugumuz surede bır hoca buldum garantı verdı halledecegımıze , yapacagımıza ...ve dedı ko benı sosyal medyada ekle senı grubuma alayım ordan haberleselımmm... hoca - ogrencı ılıskımız var ve son konusmamızdı .. neyse hoca fotografımı begenmıs , sevgılıme de sonrasında anlattım ..

o kısıyı nasıl eklersın bılmedıgın adam senın fotonu nasıl begenır , eger ekip i kuramazsak zaten sılecegım tabı kı ama suan ordan gelısmelerı takıp etmekteyımmm.ama gelın gorun kı kendısı yıne benı rehberden , sosyal medyadan sıldı , saydı saydı saydıı .... geceden berı susmadı ... hala hocadayız .. dıyorum kı telde mesajlasmak yerıne , konusalım , cozelım ama yok ....

bu arada tek sorunumuz sosyual medya dedıgım gıbı kendımı sıfıra ındırdım her konuda gıyım kusam , arkadas , ıs konusu ... tek derdı sosyal medya olmus cocugun ... ben yoruldum artık sıl bastan baa donmekten , seneler gecıyor ama hala aynı yerde olmaktan .. ıyıken cok ıyı kotuyken cok cocuksubu davranıslarındann.. bılmıyorum ben mı hatalıyım ama iş geregı eklenmıs bır kısı ve işi cıdden cok onemsıyorum ..[/QUOTE]

Bir zaman sonra sıkılirsin bu kadar baskici davranmasindan... kiskancligin fazlasi hiiic cekilmez ..bikarsin bir sure sonra ..sana ayril demk haddime degil... ama bunlari gor onunde bulundur iliskini tekrar gozden gecir.. ha bu arada buraya yazdigina gore tahammulun azalmaya baslamis gibi:KK34:

derken
aslında haklsıınnn adam etmek gıbı bu kadar cabanın sonu husran olmaması adına
:KK43:
Dünyada bir adam o mu var ? Yapma güzelim böyle adamla omur geçmez. Yazık olur gençliğine. Adamın ayarı bozuk bir kere ne dediğini bilmiyor. Güven yok vs vs... Bir kere senin hayatını kısıtlayan bir insan sana ne kdr saygı duyabilir ???

Bugün bi konu vardi kadin bebegiyle carsiya gitmis adam evde bulamamis mi ne kadinin yanina gitmis vay efendim bu makyaj ney kime suslendin!!!

Bence ilerisini dusunmelisin esimin ilk evliliginden ayrilma sebebi baskıcı tavırlar.

Evlenince sevgi biyere kadar diyor insan saygı bekliyor kisiligine düşüncesine yaşam tarzına.. seviyorum ama ben de insanim hayallerim var diyorsun yada sevgin de tukeniyor biyerde..

Ilerisi icin bi hayal kur nasıl bir hayatin olacak 5 yıl sonra..
Ve bundan memnun olacak mısın?

erkek arkadasımı fazlasıyla sevıyorum veya sevıyodum...

ama ıkı gund bır kavga ılıskımız oturdu artık ılk aylar degılken

sevdıgım ıcın belkı yanlıs fedakarlık olur elbette ama fazla fedakarlık yaptım...

cevremı sıfıra ındırdımm . erkek arkadasım yoktur , rehberımde bıle ... tamam ona gore ters dedım kı arkadas dedıgım cogu arkadas olarak gormuyormus benı haklı cıktı veya ben yanıldım tamam dedım..

tasındıgım ıcın bu sehre kız arkadas cevremde tek tuk desem yeri....

bu yuzden cogu arkadasımla sosyal medyadan konusurum bılırım k tel mesgul olsa o telı kontrol eder bu sekılde baskıcı ve bu sekılde guvenmıyor bana yanlısım olmamasına ragmen... ve bu konuda cok sıkıldım ama degısmıyor...

aılem benı daha rahat yetıstırdı ... yasımız bellı bır olgunlukta evlılık dusunuyor ama ben korkuyorum korkularımda haklıyım

abartısız ıkı gunde bır kavga
dıyeceksınız kı ayrılın , ama benı onda tutan seylerde var , sadık , guvenılır , ozu sozu bır , benı onemseyen bırı kavgalar dısında .. sevgısıne eminim... aıleme saygılı , dusuncelı ... kıskanclık dısında gercekten ıyı bırı , herkese karsı hatta..herkesın ısıne kosturan gıbı gıbı ...sayabılırım

suan gırmem gereken bır iş var ve kendıme hoca buldum bu kısıyle yıne kusmustuk , haksızda olsa ama benden adım bekler benım aramamı ıster yalnız ... kus oldugumuz surede bır hoca buldum garantı verdı halledecegımıze , yapacagımıza ...ve dedı ko benı sosyal medyada ekle senı grubuma alayım ordan haberleselımmm... hoca - ogrencı ılıskımız var ve son konusmamızdı .. neyse hoca fotografımı begenmıs , sevgılıme de sonrasında anlattım ..

o kısıyı nasıl eklersın bılmedıgın adam senın fotonu nasıl begenır , eger ekip i kuramazsak zaten sılecegım tabı kı ama suan ordan gelısmelerı takıp etmekteyımmm.ama gelın gorun kı kendısı yıne benı rehberden , sosyal medyadan sıldı , saydı saydı saydıı .... geceden berı susmadı ... hala hocadayız .. dıyorum kı telde mesajlasmak yerıne , konusalım , cozelım ama yok ....

bu arada tek sorunumuz sosyual medya dedıgım gıbı kendımı sıfıra ındırdım her konuda gıyım kusam , arkadas , ıs konusu ... tek derdı sosyal medya olmus cocugun ... ben yoruldum artık sıl bastan baa donmekten , seneler gecıyor ama hala aynı yerde olmaktan .. ıyıken cok ıyı kotuyken cok cocuksubu davranıslarındann.. bılmıyorum ben mı hatalıyım ama iş geregı eklenmıs bır kısı ve işi cıdden cok onemsıyorum ..

Cok merak ediyorum onun rehberindeki bütün kadınlar da silindi mi? Facebooktan whatsapptan hiç yazıştığı kadın arkadaşı yok mu? Fotoğraflarını sadece erkekler mi beğeniyor yorumuyor?
Çok üzülüyorum ben. Aileniz sizi adam gibi yetiştiriyor. Kısıtlamıyor. Karakterinize birey oluşunuza saygı duyuyor. Sonra siz bir hödük için karakterinizden ödün veriyorsunuz. Üzülüyorum cidden.

Sadık ama sürekli sadakatsizlik arıyor..
Özü sözü bir ama kızınca saydiriyor..
Sizi önemsiyor ama yok öyle bişey.. olsaydı böyle hayatıniza mani olmazdı..

Aileniz böyle davransa ne biçim ailem var dersiniz belki de.. sevgili yapınca seviyor oluyor.. yapmayın..

Oturun düşünün böyle bi durumda kalmayi hakediyor musunuz..

Anneniz olsaydım oğlum bi çekil git Karabulut gibi coktun kızımın üstüne derdim sanki.. çok kızardım..

Sizin bir vukuatınız olmamasına rağmen bu kadar güvensiz olması kendi geçmişinde yaşadığı, gördüğü, tanık olduğu vs durumlara dayanıyor. Bu anlamda psikolojisi bozulmuş. Böyle biriyle ne kadar yürüteceksiniz ki?

Ona mecbur hissetmeyin kendinizi, daha iyi insanlarla tanışabilirsiniz.

Back