evet guvenmıyorum dedıgınde kımınle yakaladın dıyorum ? yok o sekılde degıl bır kere arkadasımla konusmusum ama ona dememısım o ıcınde buyumus hep yalan soylerım dusuncesı varmıs kafasında sen hayatımda oldugun surece bu konu bıle kapanmıcak bunu dıyor ne sacma degıl mıSana güvenmeyen biri ile beraber olmak zarardan baska bisey vermez sana. Ayrıca öyle hale gelirsin ki ayrılıp bi zaman sonra hiçbir erkeğe güvenin kalmaz. Ne seversin ne de birinin seni sevmesine izin verirsin. Hayatını boşu boşuna zindan etme onun amacı seni köle hale getirmek. Seven insan da bu kadar güvensiz olmaz . Kıskanır elbet ama güvensizlik çok başka bisey. Bnce yol yakınken dön bu işten . Elin oğlu senden kıymetli değil
hala tek kişiye (hocaya) takılı kalmışsın. adam senin sosyal hayatını bitrmiş farkına var önce.
haklısınızzz
herkes odun verır kendınden ılıskıde ben degıl bız vardır
o da yapıyor ben de sızzlerde ama benden beklentısı hıc bıtmıyor ben buna artık tahammul edemıyotrum mısal hocayla ıletısım halınde olmamda ben mı sucluyumm ?
lafın gelişi üç gün:))uc gunluk degıl
ama haklısınızzz..
benım derdım degısır mı veya ayrıldıgımda baskası gırıcek ya hayatına ben bu kadar odun verıp sonucu sıfır onu hazmedememe bıraz da .
güvenmiyosan s.. git lan hayatımdan.
ben ömür boyu senin olmayan güvenini kazanmak için ağzımla kuş tutmakla mı uğraşcam.
sen istersen daha kibarca bi şekilde konuşabilirsin ama anlamıyorlar tabi.[/QUOTE
cok tatlısın ınanın bu olayları her gun yasadıgım ıcın kufurbaz bı kız oldum bende
ayrıca o hoca konusunda ben mı haklıyım artık abartıyor muyum kı (artık hep sucluluk sıkolojısıne mı gırıyorum veya)
suan aksamdan berı aralıksızzzz bı sekılde hoca dıyo bu yuzden cok cok cok haklısınn sosyal hayatım kalmadı yolda adama yol tarıf ettım gulumsedım hafıf bı dudak hareketı o hooo dusunun artıkhala tek kişiye (hocaya) takılı kalmışsın. adam senin sosyal hayatını bitrmiş farkına var önce.
kiminle yakaladın gibi şeyler basit şeyler oluyo. tamamen onun sıkıntısı. güvensizliği o yaratmış. kesin bişeyler yapmıştır da senin de bi pislik yapacağını düşünüyodur. kendisinin kadınlarla konuşma amacını belirtmiş. herkesi de kendi gibi görmüş. normal insanlar da var bu dünyadaevet guvenmıyorum dedıgınde kımınle yakaladın dıyorum ? yok o sekılde degıl bır kere arkadasımla konusmusum ama ona dememısım o ıcınde buyumus hep yalan soylerım dusuncesı varmıs kafasında sen hayatımda oldugun surece bu konu bıle kapanmıcak bunu dıyor ne sacma degıl mı
yok anladımlafın gelişi üç gün:))
eşin değil bişey değil.
bu teslimiyetin sebebi ne.
kaldı ki eşlerin de bu tür müdaheleye hakkı yok.
ödün verip ödül beklemek en büyük hata.
öyle olmuyor bu işler.
ö ödünler başa dert oluyor.
sana dönüyor işte.
valla böyle adamlardan uzak duracaksınız.
kendinizi kişiliğinizi kaybetmeyeceksiniz.
evet 3 günlük adamı başınızın üstünde taşımayacaksınız.
gözünüz kör olmayacak ,ayaklarınız yere basacak.
sevgi nin ölçütü bu verilen saçma sapan ödünler değil
ayy sağol canım tatlıyımdır evet :) mutevazi olamıyorum bu konuda.cok tatlısın ınanın bu olayları her gun yasadıgım ıcın kufurbaz bı kız oldum bende
ayrıca o hoca konusunda ben mı haklıyım artık abartıyor muyum kı (artık hep sucluluk sıkolojısıne mı gırıyorum veya)
tüketti benıkiminle yakaladın gibi şeyler basit şeyler oluyo. tamamen onun sıkıntısı. güvensizliği o yaratmış. kesin bişeyler yapmıştır da senin de bi pislik yapacağını düşünüyodur. yeme bunları bacım
yapma işte.yok anladım
ya cok tsk ederım cok tatlısınız sabaha kadar sızı dınlemek ısterdım ya o kadar guzel ıcıme ıslıyo kı dedıklerınız
allah razı olsun ayrıca
ne denır kı dedıgınız gıbı odun verıp odul ıstedım
sevgı dılenır gıbı
bı kendımı toplayayım da benımde yoktu ustume basa basa karakterım bıle degıstıayy sağol canım tatlıyımdır evet :) mutevazi olamıyorum bu konuda.
neyse sen hala net değilsin. isyanlardasın belli. kararlı duruşunu göster ayrılcan mı ipleri mi elinden alcan biilemem.
benim böyle hadsizliklere tahammülüm yok şahsen
eee sonuç? kararın ne?tüketti benı
belkı de
bızle bır tanısanlar coktan coluk cocuga karıstı hala bana dedıklerıne bak
bıde cıdden durustum ona buna uzuluyorum en cokta ...
sonuc ayrılıcameee sonuç? kararın ne?
tebrik ederim. akıllıca bir karar.sonuc ayrılıcam
hocaya taktı cunku aksamdan bu saate susmadı allah susmadı yoruldumm sureklı kendımı ıfade etmekten sonu yıne guvenmıyorum olan cevaplardan
Bence sende sevgilini kendine takıntı yapmışsın yoksa niye bu kdr kör olasın ki !evet guvenmıyorum dedıgınde kımınle yakaladın dıyorum ? yok o sekılde degıl bır kere arkadasımla konusmusum ama ona dememısım o ıcınde buyumus hep yalan soylerım dusuncesı varmıs kafasında sen hayatımda oldugun surece bu konu bıle kapanmıcak bunu dıyor ne sacma degıl mı
bu psikopat takıntılıyı bırakma kararını tebrik ederim:))evet guvenmıyorum dedıgınde kımınle yakaladın dıyorum ? yok o sekılde degıl bır kere arkadasımla konusmusum ama ona dememısım o ıcınde buyumus hep yalan soylerım dusuncesı varmıs kafasında sen hayatımda oldugun surece bu konu bıle kapanmıcak bunu dıyor ne sacma degıl mı
yok sızden alayım ıc muhasebemı fazlasıyla yapıyorum cunku
tsk ederımbu psikopat takıntılıyı bırakma kararını tebrik ederim:))
hadi bakalım inş.
derkenBence sende sevgilini kendine takıntı yapmışsın yoksa niye bu kdr kör olasın ki !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?