sıfıra ındırme cabası

evet guvenmıyorum dedıgınde kımınle yakaladın dıyorum ? yok o sekılde degıl bır kere arkadasımla konusmusum ama ona dememısım o ıcınde buyumus hep yalan soylerım dusuncesı varmıs kafasında sen hayatımda oldugun surece bu konu bıle kapanmıcak bunu dıyor ne sacma degıl mı

hala tek kişiye (hocaya) takılı kalmışsın. adam senin sosyal hayatını bitrmiş farkına var önce.

uc gunluk degıl
ama haklısınızzz..
benım derdım degısır mı veya ayrıldıgımda baskası gırıcek ya hayatına ben bu kadar odun verıp sonucu sıfır onu hazmedememe bıraz da .
lafın gelişi üç gün:))
eşin değil bişey değil.
bu teslimiyetin sebebi ne.
kaldı ki eşlerin de bu tür müdaheleye hakkı yok.
ödün verip ödül beklemek en büyük hata.
öyle olmuyor bu işler.
ö ödünler başa dert oluyor.
sana dönüyor işte.
valla böyle adamlardan uzak duracaksınız.
kendinizi kişiliğinizi kaybetmeyeceksiniz.
evet 3 günlük adamı başınızın üstünde taşımayacaksınız.
gözünüz kör olmayacak ,ayaklarınız yere basacak.
sevgi nin ölçütü bu verilen saçma sapan ödünler değil

hala tek kişiye (hocaya) takılı kalmışsın. adam senin sosyal hayatını bitrmiş farkına var önce.
suan aksamdan berı aralıksızzzz bı sekılde hoca dıyo bu yuzden cok cok cok haklısınn sosyal hayatım kalmadı yolda adama yol tarıf ettım gulumsedım hafıf bı dudak hareketı o hooo dusunun artık

kiminle yakaladın gibi şeyler basit şeyler oluyo. tamamen onun sıkıntısı. güvensizliği o yaratmış. kesin bişeyler yapmıştır da senin de bi pislik yapacağını düşünüyodur. kendisinin kadınlarla konuşma amacını belirtmiş. herkesi de kendi gibi görmüş. normal insanlar da var bu dünyada
yeme bunları bacım

yok anladım
ya cok tsk ederım cok tatlısınız sabaha kadar sızı dınlemek ısterdım ya o kadar guzel ıcıme ıslıyo kı dedıklerınız

allah razı olsun ayrıca

ne denır kı dedıgınız gıbı odun verıp odul ıstedım

sevgı dılenır gıbı

ayy sağol canım tatlıyımdır evet :) mutevazi olamıyorum bu konuda.
neyse sen hala net değilsin. isyanlardasın belli. kararlı duruşunu göster ayrılcan mı ipleri mi elinden alcan biilemem.
benim böyle hadsizliklere tahammülüm yok şahsen

tüketti benı
belkı de
bızle bır tanısanlar coktan coluk cocuga karıstı hala bana dedıklerıne bak
bıde cıdden durustum ona buna uzuluyorum en cokta ...

yapma işte.
derhal vazgeç.
çok kaybeder çok üzülürsün.
abla tavsiyesi olsun bu da:))

bı kendımı toplayayım da benımde yoktu ustume basa basa karakterım bıle degıstı

sonuc ayrılıcam
hocaya taktı cunku aksamdan bu saate susmadı allah susmadı yoruldumm sureklı kendımı ıfade etmekten sonu yıne guvenmıyorum olan cevaplardan
tebrik ederim. akıllıca bir karar.
"hoca yüzünden benle ayrılıyorsun aranızda bir şey var" diye çamur atacak olursa güzel bi ayrılık konuşması yapman yeterli. umarım ayrıldıktan sonra seni bi daha rahatsız etmez.

Bence sende sevgilini kendine takıntı yapmışsın yoksa niye bu kdr kör olasın ki !

bu psikopat takıntılıyı bırakma kararını tebrik ederim:))
hadi bakalım inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…