evet haklısınız ama suan yapacagım ıs ıcın mecbur ordan takip edıyorum , etmelıyım bunu anlamıyor ..cok ıstedıgımı bıldıgı halde .. tesaduf bırıyle konussam o an tebbessum etsem sankı benı bırıyle basmıs gıbı trıbe gırıyor... zaten cevremden uzagım , herkesı sıfıra ındırmısım bır saat sosyal medyaya bakmanın ne zararı var burda takılıyorumSeneler öncesinde Sosyal medya yoktu o zaman işler yürümedi mi.. Belki çokta iyi yürüdü..
Madem seviyosun iyi çocuk seni bunaltmasına fırsat verme.. ya ayrıl yada kapat
Seneler öncesinde Sosyal medya yoktu o zaman işler yürümedi mi.. Belki çokta iyi yürüdü..
Bir sure sonra bu kavgalar o ilginin, aşkın, sadakatin önüne geçip sizi yıpratacaktır. Ben de zamanında sevgilim için tüm arkadaşları sildim ama ayrılınca geri dönüp bir baktım yanımda kimse kalmamış.
yanı herkesın hem arkadas cevresı hem sevgılısı olur ama gecmıs bıtmıs arkadaslarım ıcın bıle hala aglatır , guvenmıyorum der ne yaptım da guvenmıyorsun a cvp yokBir sure sonra bu kavgalar o ilginin, aşkın, sadakatin önüne geçip sizi yıpratacaktır. Ben de zamanında sevgilim için tüm arkadaşları sildim ama ayrılınca geri dönüp bir baktım yanımda kimse kalmamış.
Peki mesela evlendiniz, bir ömür geçer mi böyle kıskançlıkla?evet haklısınız ama suan yapacagım ıs ıcın mecbur ordan takip edıyorum , etmelıyım bunu anlamıyor ..cok ıstedıgımı bıldıgı halde .. tesaduf bırıyle konussam o an tebbessum etsem sankı benı bırıyle basmıs gıbı trıbe gırıyor... zaten cevremden uzagım , herkesı sıfıra ındırmısım bır saat sosyal medyaya bakmanın ne zararı var burda takılıyorum
evlenınce sorun kalmayacakmıs benı ıkna etme cabası bu , ama o zaman eve tupcuyu mu attın kasap ı mı attın der bence bı level atlarız .. ısım geregı erkeklerle de muhattap olucam mesela amann sevgılım/ eşim duymasınlarla gecırıcem heralde .. ayrılırsam cok uzulurum baskasıyla aylasamam dusunesı hakim ama cıddı anlamda yoruldummm sıl bastan sureklı en basa donmektennn , ayrılma asaması ne zor surecPeki mesela evlendiniz, bir ömür geçer mi böyle kıskançlıkla?
Seneler öncesinde Sosyal medya yoktu o zaman işler yürümedi mi.. Belki çokta iyi yürüdü..
Peki mesela evlendiniz, bir ömür geçer mi böyle kıskançlıkla?
Basından bu yana tek taraflı yaptığın fedakarlığın ceremesini çekiyorsun. Ananız babanız bunları yapsa evi terk etmeyi dusnursnuz. Elin oğluna bu kdr yüz verirsen olacağı bu kusura bakma surda ağzına s..csa haklı bana göre. Aramiyor sormuyorsa sende arayıp sorma aklı olan bu zamana kadar yaptığın fedakarlıkları gözden geçirir gelir özür diler.
Sonra donup bir bakiyorsun uzuldugunde gidip dertlesecegin bir insan bile kalmamis.
Cok vurursun kafani duvarlara ben soyleyim.
aileniz rahat rahat yetiştiriyor, baskı yok sıkma yok. sonra hayatınıza birini sokuyorsunuz ve her şeyinize müdahale haddini görüyor kendinde. üzüldüm.
Merhaba ,
Ömür boyu ben bu insanla yaşayabilirim diyorsan ilişkine devam et.
buna şunu da ekleyelim.aileniz rahat rahat yetiştiriyor, baskı yok sıkma yok. sonra hayatınıza birini sokuyorsunuz ve her şeyinize müdahale haddini görüyor kendinde. üzüldüm.
he yaa aynen valla. anası değil babası değil. yarın bigün ayrılsa elin oğlu olarak kalacak adamlara bütün ipleri veriyorlar. o yetiiştirip bu yaşlara getirmiş zaar.buna şunu da ekleyelim.
kendi ailelerinden en ufak baskı görmeye tahammül edemezler kıyameti koparırlar ama daha dün tanıdıkları adama tüm hayatlarının kontrolünü verirler.
yani izin veren kim ona bakmak lazım.
tüm hayatını bu adama göre dizayn et, kul köle ol daha üç gün tanıdığın adama sonra da gel sızlan burda.
uc gunluk degılbuna şunu da ekleyelim.
kendi ailelerinden en ufak baskı görmeye tahammül edemezler kıyameti koparırlar ama daha dün tanıdıkları adama tüm hayatlarının kontrolünü verirler.
tüm hayatını bu adama göre dizayn et, kul köle ol daha üç gün tanıdığın adama sonra da gel sızlan burda.
Sana güvenmeyen biri ile beraber olmak zarardan baska bisey vermez sana. Ayrıca öyle hale gelirsin ki ayrılıp bi zaman sonra hiçbir erkeğe güvenin kalmaz. Ne seversin ne de birinin seni sevmesine izin verirsin. Hayatını boşu boşuna zindan etme onun amacı seni köle hale getirmek. Seven insan da bu kadar güvensiz olmaz . Kıskanır elbet ama güvensizlik çok başka bisey. Bnce yol yakınken dön bu işten . Elin oğlu senden kıymetli değilhepınıze tsk ederım dedıgınız gıbı kendı aılem yapsa cekmezdım belkı
ayrılmak ıcın cok nedenım var en baslı basına olan acık acık guvenmıyorum demesı en zoruma gıdn yok oyle guvenıyorum da boyle guvenmıyorumları.. en son ıs geregı bırını eklemem nedenını bıle anlatamadan her yerden yıne sılmesı ...
sureklı bı hata yaptım eyvah psıkolojısıne sokması benı ...
guzelce konussam elbette kendımı ıfade edıcem sakınce konusurken ama sana guvenmıyorum demelerı tamam bıtsın dedıgımde yok sevıyorum aşıcam deyip yıne en basta
sevgımle - kavgaların arasına sıkıştım tam kararlıyken yaptıgı bı surprıze bı guzel soze kanmam sonuc ıkı gun sonra yıne aynııı
buna şunu da ekleyelim.
he yaa aynen valla. anası değil babası değil. yarın bigün ayrılsa elin oğlu olarak kalacak adamlara bütün ipleri veriyorlar. o yetiiştirip bu yaşlara getirmiş zaar.
güvenmiyosan s.. git lan hayatımdan.hepınıze tsk ederım dedıgınız gıbı kendı aılem yapsa cekmezdım belkı
ayrılmak ıcın cok nedenım var en baslı basına olan acık acık guvenmıyorum demesı en zoruma gıdn yok oyle guvenıyorum da boyle guvenmıyorumları.. en son ıs geregı bırını eklemem nedenını bıle anlatamadan her yerden yıne sılmesı ...
sureklı bı hata yaptım eyvah psıkolojısıne sokması benı ...
guzelce konussam elbette kendımı ıfade edıcem sakınce konusurken ama sana guvenmıyorum demelerı tamam bıtsın dedıgımde yok sevıyorum aşıcam deyip yıne en basta
sevgımle - kavgaların arasına sıkıştım tam kararlıyken yaptıgı bı surprıze bı guzel soze kanmam sonuc ıkı gun sonra yıne aynııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?