• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Sıfır ya da Az Kullanılmış Emzirme Ürünleri

ikican

İki prens annesi :))
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2013
1.146
52
73
Arkadaşlar çok az kullanılmış Medela marka elektrikli süt sağma makinası; ayrıca biberon, süt poşeti, emzik, 4 numara biberon başlıkları ve ateşölçer satıyorum. Hepsi sıfır ve Avent marka ( Ateşölçer sıfır ama farklı marka).
Ayrıca açılmamış ya da açılıp kullanılmamış bebek bakım ürünleri de var elimde. Onlar da Johnson marka. İlgilenen olursa resim çekip yollayacağım.
Uygun fiyata elden çıkarmak istiyorum.

Son düzenleme:
Ateşölçer Predictor marka. Küçük, hafif, oldukça pratik. Kulaktan ölçüm yapıyor. 10 saniyede sonuç veriyor. Kutusunda , hiç kullanılmadı. Yeni taşındım, yerleşmeye çalışıyorum. Fırsat buldukça ürünlerin resim ve detaylarını aktarıcam.

Şimdi internetten araştırdım. Aynı model 150- 170 tl ye satılıyor. Sadece bir kaç kez kullandım yeni gibi. 50 tl ye vermeye düşünüyorum.
İlgilenirsen aynı marka süt poşetleri de var elimde. Makinaya takıp sütü sağdıktan sonra buzdolabı ya da buzlukta saklayabiliyorsun. Onunda 20 tanesi 38- 40 tl arası satılıyor( Kargo hariç) . Elimde 30 küsür tane var. Onları da 30 tl ye bırakırım. (Sıfırı 70 tl civarı ).

resimlerini koyar ve fiyatlarını yazarsanız çok iyi olur. daha kiyafet dışında bebeğime hiçbişey almadım ve fiyatlar uyarsa almak istiyorum

resimlerini koyar ve fiyatlarını yazarsanız çok iyi olur. daha kiyafet dışında bebeğime hiçbişey almadım ve fiyatlar uyarsa almak istiyorum

Yeni taşındım. Üstüne ailece hastalandık. Bir yandan da yeni mobilyalarda ve evde sıkıntılar var. Fırsat bulamıyorum bir türlü. Bugün, olmadı yarın resim ve fiyat ekliycem arkadaşım. İnşallah bebeğini sağlıkla ve kolayca alırsın kucağına.

Bu arada nerede oturuyorsun? Ankarada isen elden vermeyi tercih ederim anlaşırsak.

amin çok sağol, size de geçmiş olsun, taşınma telaşı bizde de var.doğum üstü bakalım nasıl olacak.
bursadayım ben. ankaraya gelme durumum oluyordu arada ama şimdilik çok sanmıyorum. ptt kargo falan olabilir belki, bebek için bisürü şey almam lazım. sizde yeni gibi olanları vakit buldukça eklerseniz toplu almak kolay olur bana gerekenleri sanırım, acelesi yok ama tabi fırsat bulunca yaparsanız sevinirim:)

Özel msj atan arkadaşım,
Henüz özel msj atamıyorum. Ürünün garantisi bitti ve faturasını da kaybettim. Ama bir kaç kez kullandım ve uzun zamandır paketinde bekliyor. Kesinlikle bir problem yok. Deneyebilirsiniz almadan önce. Ben kızkardeşim için saklıyordum. O yüzden elden çıkarmadım uzun süredir ama onun evlenmeye niyeti yok şimdilik :50:
Ben de evde bebek eşyası bekletmekten bunaldım. Çok yer tutuyorlar çünkü. Bu siteyi yeni keşfettim ve elimden çıkarmak istiyorum sakladığım ürünleri.
Sevgiler...

süt sağma makinasına ihtiyacım var ve haftaya medela almayı düşünüyordum
modelini yazabilir misin? bide hangi şehirdesin? İzmirse elden alabilirim

Ankara Oran diye yazmıştım zaten. Resim çektim. Birazdan yüklüycem.

Back