Bebek İkinci El Sifir ve Garantili Tefal Disney Hava Nemlendirici

pptpapatya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2011
620
6
Tefal Disney Aroma Hava Nemlendirici

ikincisi hediye geldigi icin ambalajini bile acmadim, urun sifir, kutusunda ve garantilidir. 175 tl ye satiyorum.

Soğuk Buhar:Nem düzeyini arttırıp ideal seviyeye getirerek bebeğin rahat nefes almasını kolaylaştırır,
herhangi bir tehlikesi veya haşlanma riski yoktur
Geniş otonomi stressiz kullanım içindir. (Max.50 saat)
Uçucu yağ difüzörü: Saf ve rahat nefes almak içindir
Kışın ısıtıcı açıkken, bebek odasındaki hava genellikle çok kurudur. Bebek nefes alırken sorun yaşayabilir ve bunun sonucunda öksürmeye başlar.
Nemlendirici ürünler, odanın havasına mikroskobik boyutta soğuk su zerrecikleri yayar. Bu mikro zerrecikler, nem seviyesini arttırır ve nemin yüzde 30-50 düzeyindeki “rahatlık seviyesi”ne ulaşmasını sağlar.
Higrometre: Odadaki nem seviyesini kontrol etmeyi sağlar.
Anti-kireç kartuşu: ürünün daha uzun ömrülü olmasını sağlar.

Tefal Disney Aroma Hava Nemlendirici

ikincisi hediye geldigi icin ambalajini bile acmadim, urun sifir, kutusunda ve garantilidir. 175 tl ye satiyorum.

Soğuk Buhar:Nem düzeyini arttırıp ideal seviyeye getirerek bebeğin rahat nefes almasını kolaylaştırır,
herhangi bir tehlikesi veya haşlanma riski yoktur
Geniş otonomi stressiz kullanım içindir. (Max.50 saat)
Uçucu yağ difüzörü: Saf ve rahat nefes almak içindir
Kışın ısıtıcı açıkken, bebek odasındaki hava genellikle çok kurudur. Bebek nefes alırken sorun yaşayabilir ve bunun sonucunda öksürmeye başlar.
Nemlendirici ürünler, odanın havasına mikroskobik boyutta soğuk su zerrecikleri yayar. Bu mikro zerrecikler, nem seviyesini arttırır ve nemin yüzde 30-50 düzeyindeki “rahatlık seviyesi”ne ulaşmasını sağlar.
Higrometre: Odadaki nem seviyesini kontrol etmeyi sağlar.
Anti-kireç kartuşu: ürünün daha uzun ömrülü olmasını sağlar.

Acil satabilmek icin fiyatta indirim yaptim, 125TL, urun sifirdir, kacirmayiniz......

X