Bebek İkinci El sıfır ve az kullanılmış erkek bebek kıyafetleri çok uygun fiyata buyurun..

snnr_mrc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2013
72
0
0
34
Balıkesir
Eki Görüntüle 889949 içi polar kapşonlu hırka az kullanılmış 5 tl.
Eki Görüntüle 889950 hazır örgü çift katlı kapşonlu hırka çok sıcak tutuyor gerçekten, az kullanılmış 5 tl.
Eki Görüntüle 889951 bir iki kez giyildi şımarık markalı yeri çok güzel 5 tl
Eki Görüntüle 889952 etiketli üç parça takım 5 tl.
Eki Görüntüle 889953 lacivert takım hiç kullanılmadı 4 tl.
Eki Görüntüle 889954 kadife pantolon bel ayarlı hiç kullanılmadı 5 tl
Eki Görüntüle 889955 kırmızı içi polar eşofman sıfır-lacivert bir veya iki kez giyildi-mavi tayt tarzında az kullanılmış bel ayarlıdır 3'ü 8 tl.
Eki Görüntüle 889956 salopetler az kullanılmış yeni gibi tanesi 5 tl.

Eki Görüntüle 889957

(foto. makinasından kaynaklı sanırım bazılarının renkleri çok belirgin çıkmamış,normalde hiç bir sorunları yoktur renkleri gayet yerinde..

bedenler 6-12 aya uygundur.yani toplu alımda hepsi eşit zamanlı kullanılabilir ama yinede sorarsanız tek tekde bilgi verebilirim bedenler konusunda...

3...4..5 ve 8 nolu ürünleri kargolarmısın ptt

tabiki canm özelden mail adresini yazarsan oradan konuşuruz bilgileri,ben msj atamıyorum henüz..toplu almayıda düşünebilirsin istersen hepsi çok temiz memnun kalırsın, indirim yaparım daha uyguna gelir..

tatlım evet diğerleri de çok güzel ama onlardan bende çok var,ihtiyacı olan alsın adresimi yazayım sana

canım 5 dakka süresine takıldım, maile yeni baktım cevap yazdım telefon internete otamatik bağlanıyor sürekli buradaymışım gibi görünüyorum yanlışlık olmasın ben değerlendirip hemen dönüyorum sana buradan da yazmak istedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…