Sıfır ve 2.el albümüm giyim ayakkabı çanta aksesuar hepsi......

Eklentiler

• $kahve.JPG
    7,8 KB · Görüntüleme: 83
  • $l beden.jpg
    12,3 KB · Görüntüleme: 53
  • $adisas.jpg
    5,7 KB · Görüntüleme: 55
  • $11111.jpg
    11,4 KB · Görüntüleme: 53
Son düzenleme:
canım 38 no çizmeler kullanıldı mı 37 giyiyorum çok mu büyük olur kalıp dar mı
l beden siyah beyaz elbise 36-38 e büyük mü olur.
eşofman orjinal değil sanırım

Mrb cnm çizmeler kullanıldı evet ruganlar tam 38 noya uygun ama kalın çorapla 37yede olabilir. bunun rugan olmayanı deri modeli var oda 38 yazıyor ama o 37 gibi çok dar yani o tam olur bence. açık kahve elbise sizin bedenenize uygun tam ama çizgili olan L beden 38 beden iseniz olurda 36ya dar olmaz daraltmanız gerekir. eşofman orjinal değil evet replika ürünler satan bir dükkandan almştm ama ben 34-36 beden olduğum için büyük geldi bana hiç giyilmedi sıfır. Takas düşnmüyorum çnkü evi boşaltıyorum taşıncam oyüzdn uygun fiyata olmayanlar boşuna yer kaplamasın diye elden çıkarmaya çalışıyorum fiyatlarda yardımcı oluyorum ama yeterki işinz görülsün bnde taşınırken boşuna götürmemiş olurum:)

Son düzenleme:

peki takas düşünüyo musunz

peki takas düşünüyo musunz

Mrb cnm çizmeler kullanıldı evet ruganlar tam 38 noya uygun ama kalın çorapla 37yede olabilir. bunun rugan olmayanı deri modeli var oda 38 yazıyor ama o 37 gibi çok dar yani o tam olur bence. açık kahve elbise sizin bedenenize uygun tam ama çizgili olan L beden 38 beden iseniz olurda 36ya dar olmaz daraltmanız gerekir. eşofman orjinal değil evet replika ürünler satan bir dükkandan almştm ama ben 34-36 beden olduğum için büyük geldi bana hiç giyilmedi sıfır. Takas düşnmüyorum çnkü evi boşaltıyorum taşıncam oyüzdn uygun fiyata olmayanlar boşuna yer kaplamasın diye elden çıkarmaya çalışıyorum fiyatlarda yardımcı oluyorum ama yeterki işinz görülsün bnde taşınırken boşuna götürmemiş olurum:)

ben siyah elbise ve siyah eşofmanı istiyorum ama güzel bi fiyat verirsenz bende taşınıyorum ewlilik dolayısıyla çünkü.nakite ihtiyacım var

ben siyah elbise ve siyah eşofmanı istiyorum ama güzel bi fiyat verirsenz bende taşınıyorum ewlilik dolayısıyla çünkü.nakite ihtiyacım var

canım çantayı burdan bi arkla takas yaptık,nişanlım çok beğenmedi.yazın güzel olur ama.elimde bu tarz bi çanta daha olduğu için eğer istersen bunla takas yapabilirim bi de elimde iki adet sıfır etiketli kot va düşünürsen

Eklentiler

• $p.jpg
    8,5 KB · Görüntüleme: 57
  • $pp.jpg
    9,7 KB · Görüntüleme: 68
Son düzenleme:
Fırsatı kaçırmayın bayanlar evi boşaltıyorum elimdeki olmayan sıfır ve 2.el herşeyi değerlerinn çok altında listeliyorum satılan parçalar var takipte kalın sürekli ekliyorum yenileri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…