Bebek İkinci El SIFIR ORJİNAL ADİDAS ASTRONOT MONT MAVİ 18-24 ay

alpellaa

Hayırlısı olsun...
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2011
1.497
11
158
Baharda e-bebekten almıştım fakat bu kış oğluma bedeni uymayacak biraz fazla büyümüşüz de :)) hiç kullanılmamış etiketi üstünde. Kış için çok ideal özellikle souk yerde yaşayanlar için..

Adidas I J Snowsuit Mont Mavi - e-bebek.com

İsteyen olursa e-bebek sitesinden sipariş detaylarını da gösterebilirim

FİYATI 75 tldir

bebeğiniz kaç aylık ve kaç kilo acaba?

Merhaba kilo ile ilgili problemimiz yok şu an 11 kilo civarında zaten mont olduğu için geniş baya fakat boydan olmayacak gibi şu an 81 cm civarındayız montun boyu 86 cm

Canim, kizim 11 aylik ve 76 cm civarinda,gelir sanirim kis boyunca,son fiyatin ne olur?

bende almayı düşünüyorum ama mardinde yaşıyorum.kargo daihil fiyatınız nedir acaba?bide ödeme nasıl olacakki

bende almayı düşünüyorum ama mardinde yaşıyorum.kargo daihil fiyatınız nedir acaba?bide ödeme nasıl olacakki

Merhaba ben size hesap numarası veriyorum siz parayı yatırıyorsunuz ben de aynı gün kargoya veriyorum mardine 7-8 tl tutar en az sanırım ptt kargo ile isterseniz kargoyu ben ödeyeyim 75 tl verin siz

Merhaba kilo ile ilgili problemimiz yok şu an 11 kilo civarında zaten mont olduğu için geniş baya fakat boydan olmayacak gibi şu an 81 cm civarındayız montun boyu 86 cm

anladım canım peki bebeğin kaç aylık şuan 86 cm e daha varız ama ne kadar sürede ne kadar büyür bizim ki kestiremedim şimdi. bir de 86 cm kaç yaş olarak verilmiş etikette? son olarak nerede oturuyorsun ben izmir deyim.

11. Ayın içindeyiz ama dediğim gibi maşallah biraz babaya çektik çok büyüdük dr da şaşırdı
Neyse etikette ülkelere göre ayırmış çoğunda 24 months yazıyor birinde 12-18 birinde de 18-24 yazıyor canımben istanbuldayım kim alırsa ptt kargo ile kargo benden 75 tlye vereceğim

peki ist un hangi yakası neresinde ben glecegim oraya ya da akrabamada elden aldırabilirim. gerçi kargo 5 6 lira tutar diye düşünüyorum o sorun değil ama boy konusuna takıldım 75 cm benim oğlum 9.5 aylık 2 ay içinde ne kadar büyür onu bilemiyorum.

Valla canım e-bebekteki sayfada en büyük 18 ay vardı ben onu aldım şu an tükenmiş zaten büyük bedenler dediğim gibi bana olur gibi geliyor ama bilemeyeceğim yine de eğer istiyorsan cetvelle ölçeyim tekrar boyunu fln ben kadıköy kozyatağındayım elden de alabilirsiniz ya da eşimin yol güzergahında olan bir yerse eşim de bırakabilir akrabanıza

Canım giydiririm tabi ki çok da sevinirim. Çok incesin. İnşallah mont satılmamıştır. Ben sizden iban istedim, pazartesi yollayacağım parayı diye rahat rahat gezdim hafta sonu, internete giremedim. Parayı yatırmak için şimdi girdim nete buradan da iban numarasını alayım diye. Üzüldüm şimdi.
İban no gönderin, hemen göndereyim.

Canım ücreti yolladım. Mail yazdım, dekontu da ekte.Sevgilerimle.

Mont basarans isimli arkadaşa satılmıştır hayırlı uğurlu olsun güle güle giydirsin kızına...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…