bebeğiniz kaç aylık ve kaç kilo acaba?
Canim, kizim 11 aylik ve 76 cm civarinda,gelir sanirim kis boyunca,son fiyatin ne olur?
bende almayı düşünüyorum ama mardinde yaşıyorum.kargo daihil fiyatınız nedir acaba?bide ödeme nasıl olacakki
Merhaba kilo ile ilgili problemimiz yok şu an 11 kilo civarında zaten mont olduğu için geniş baya fakat boydan olmayacak gibi şu an 81 cm civarındayız montun boyu 86 cm
anladım canım peki bebeğin kaç aylık şuan 86 cm e daha varız ama ne kadar sürede ne kadar büyür bizim ki kestiremedim şimdi. bir de 86 cm kaç yaş olarak verilmiş etikette? son olarak nerede oturuyorsun ben izmir deyim.
11. Ayın içindeyiz ama dediğim gibi maşallah biraz babaya çektik çok büyüdük dr da şaşırdı
Neyse etikette ülkelere göre ayırmış çoğunda 24 months yazıyor birinde 12-18 birinde de 18-24 yazıyor canımben istanbuldayım kim alırsa ptt kargo ile kargo benden 75 tlye vereceğim
peki ist un hangi yakası neresinde ben glecegim oraya ya da akrabamada elden aldırabilirim. gerçi kargo 5 6 lira tutar diye düşünüyorum o sorun değil ama boy konusuna takıldım 75 cm benim oğlum 9.5 aylık 2 ay içinde ne kadar büyür onu bilemiyorum.
Canin ben kesin alacagim. Ozelden msj attim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?