Merhaba arkadaşlar. Cafe benzeri bir yer açıyorum. O yüzden çok fazla ürün aldim alıyorum. Hepsini de toptancılardan almaya çalıştım. Ancak urunleri yerlestirmeye başladığımızda bazılarını abarttıgimi farkettim. Elimdeki fazla ürünleri satıp hem yerden kazanmak hem yerine başka ihtiyaclari alabilmek için satmak istiyorum. İstanbul ici elden teslim alabilirsiniz. Ürünlerin hepsi sıfır hatta bazilarinin kutusu dahi acilmamistir.
ürünler ve fotografları şu sekildedir;
2litre çelik inox termos 35TL. Ben 6tane aldığım için indirim yaptırıp bu fiyata almıştım ancak çok fazla geldi yine aldığım fiyata satmak istiyorum.
Paşabahçe colombian latte bardağı. İkili kutuda ve hepsi sıfır kutusu açılmamış halde. Dökme cam üründür ve gerçekten ağır olduğunu farkedersiniz. Piyasada en ucuz ikili kutu 15tl ama ben 14tl ye vereceğim ve fazla olan 5tane ikili kutu yani 10bardak alana 70tl degil 60tl ye verecegim.
Paşabahçe irish Coffee kahve yada meşrubat bardağı. Bu da ikili kutu ve kutu fiyatı 10tl.
Pasabahce yeni model naturel meşrubat bardağı. Dedim toptancıdan aldım diye mağazalarda henüz bu model yaygın değil. Çay bardağı formunda oluşu hoşuma gitti ancak 48tane fazla gelecek:) 350ml yani bir kutu kola büyüklüğünde içecek alır. 6li kutu 15tl diyorum ama bunda da birden fazla kutu almak isteyene elimden cikması için indirim yapacağım.
Aklıma geldikçe yada yerlestirirken fazlalik farkettikce eklemeler yapacagim. Şimdilik aklıma gelen ikea çelik tuzluk biberlik. İkea nin kendisinde bile şuan 13tl. Ben birkaç ay önce 12ye almıştım yine 12ye satayım. Elimde 15tane var sanırım bana 10tane yeter o yuzden 5i ni satiyorum.Fotoğrafı şöyle;
Dekoratif ürünler de var gereğinden fazla olacagını dusundüğüm. Örneğin aynalı sunum tepsisi almıştım her renkten ikişer tane oysa bana bır tane yeterli gelir. Hatta sonrasında jardinyer aldığım için aynalı tepsi olmasa dahi olur. Gümüş rengi ve altın rengi iki renkte de sunum tepsisi var ve yine aldıgim fiyata veriyorum yani 40tl.