• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sıfır mutfak ürünleri...satılmıştır..

anelssa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2011
1.201
20
108
İstanbul
$003.jpg$007.jpg$005.jpg$009.jpg
Arnica prokit 800w sıfır ürün hiç kullanılmamıştır. çok fazla mutfak robotum olduğu için kullanmadıklarımı ihtiyacı olanlar için uygun fiyata listeliyorum. REsimlerde de görüldüğü gibi sıfır garantili üründür. Sadece taşınma esnasında parçalayıcı bölüme meyve ve sebze atılan yerinde ufak bir çatlama söz konusudur. Ama bu bölüm sıvı haznesi olmadığı için akıtma vs yapmayacağından herhangi bir sorun teşkil etmez.
piyasa fiyatı 150-200 tl civarıdır araştırabilirsiniz.
Fiyat: 85tl
kredi kartı ile almak isteyen komisyon ücreti eklenerek 3 taksit satış imkanı sağlanabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
$TUPPERWARE-MINI-SEF-super-sogan-dograyici-KACMAZ__36495782_0.jpg
2 adet olduğu için birini satıyorum sıfırdır. Elektrik olmayan durumlarda veya gitceğiniz yere götürme açısından çok kullanışlı bir ürün aynısndan kullanıyorum tavsiye ederim fiyat: 35 tl

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 916745 Eki Görüntüle 916746 Eki Görüntüle 916747 Eki Görüntüle 916748
Arnica prokit 800w sıfır ürün hiç kullanılmamıştır. çok fazla mutfak robotum olduğu için kullanmadıklarımı ihtiyacı olanlar için uygun fiyata listeliyorum. REsimlerde de görüldüğü gibi sıfır garantili üründür. Sadece taşınma esnasında parçalayıcı bölüme meyve ve sebze atılan yerinde ufak bir çatlama söz konusudur. Ama bu bölüm sıvı haznesi olmadığı için akıtma vs yapmayacağından herhangi bir sorun teşkil etmez.
kredi kartı ile almak isteyen komisyon ücreti eklenerek 3 taksit satış imkanı sağlanabilir.

düşünene fiyatta yine yardımcı olurum....

Eki Görüntüle 916745 Eki Görüntüle 916746 Eki Görüntüle 916747 Eki Görüntüle 916748

50 tlye düştü fırsatı kaçırmayın!!!!

canım malatya dan ben önce ben yazdım ona göre :)

evet önce siz yazdınız:) malatyada iseniz kargo ile gönderebilirm başka türlü elden almanız mümkün değil çünkü. Ama kargosu nekdrtutar bir bilgim yok yaklaşık 15-20tl civarı olur herhalde

evet önce siz yazdınız:) malatyada iseniz kargo ile gönderebilirm başka türlü elden almanız mümkün değil çünkü. Ama kargosu nekdrtutar bir bilgim yok yaklaşık 15-20tl civarı olur herhalde

15 20 de çok oluyo canım acaba postane ne kadar tutar

zaten ptt kargo ile gönderiyorum ama koca robot yani cnm büyük bişey küçük değil yani.

canım sen diğer ark sat onunda ihtiyacı var anlaşılan malum ay sonu kargoyla zorlar beni bi dahakii fırsatı beklyyim :)

Back