Bebek İkinci El sıfır momfortbaby kangurumu satıyorum

cimcimesultan

şubat 2015 İKRA, şubat 2016 İNANÇ :)
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2011
8.779
3.071
merhaba kızlar
geçen ay aldığım rock momfortbaby kangurumu satıyorum
satma sebebim şu :
benim kızım minyon tipli 5. aya girdik 5,5 kilo boyu yetmiyor dikilmek istiyor içinde oturunca altına battaniye koydum bacaklarını kıvırdım 5 dk bile durmadı sıkıldı
bacaklarını iki yana açtım bu sefer boyu yetmedi ağladı
bir türlü sevemedi güvenip dışarıya hiç çıkmadım evde denedim hergün ama alışamadı
ilgilenen olursa aldığım fiyatın altında satacağım şuan elimde resmi yok ilgilenenler momfortbaby.com adresinden rengine bakabilirler en kısa zamanda resim yükleyeceğim...

Resimler bunlar kizlar

Eklentiler

• IMG_20150612_124923.jpg
    112,6 KB · Görüntüleme: 777
  • IMG_20150612_124913.jpg
    129,8 KB · Görüntüleme: 615
  • IMG_20150612_124848.jpg
    107,3 KB · Görüntüleme: 404
  • IMG_20150612_124826.jpg
    117,1 KB · Görüntüleme: 591
kanguru satılmayacak arkadaşlar sürpriz bir şekilde hamile olduğumu öğrendim şimdi mecburen kızımı kanguruda bebişide pusette taşıyacağım

teşekkür ederim canım dünkü şoku atlatmaya çalışıyorum ama bende sevindim şuan hiçbirşey bilmiyorum sanki ilk hamileliğim
Aralari cok azmis Allah bagislasin canim benimkilerin 2.5 yas var aralarinda oglum 1 yasinda simdi bnde ergo kullaNiyorum 8 aydan sonra keyifli oluyo bacaklari acilmaya baslaniyo sana satma dicektim gunah alisir zamanla diye :) Saglikla kucagina alman dilegiyle canim

kızı mecburen doğumdan sonra sırtıma alırım momfortbaby ile zaten biz sokağa çıkana kadar yine 3 ay geçer bu sene doğum yaptım ertesi gün kar yağışı başladı 1 ay yerden kar kalkmadı biz dışarı çıkana kadar 3 ay geçti bunda da öyle olursa momfortbaby çok işime yarayacak

Bizde Momfort baby kangurumuzu satıyoruz arayan varsa cok temiz siyah renkte 120 lira son fiyat kargo 5 lira yurtici kargo ile yollayabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…