• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Sıfır medela mini elektrikli ve pilli süt pompası

BeratBerenveBen

Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2013
18
0
6
Ankara
Arkadaşlar pompayı 07.06.2013 tarihinde internetten aldım. Aynı gün eşim ameda pompa almış. Birbirimizden habersiz alışveriş yapınca elimizde 2 adet pompa oldu. Ben su an amedayı kullanıyorum. Göğüs pompalarının iadesi söz konusu olmadığı için medelayıda buradan satışa çıkarıyorum. Pompayı HİÇ kullanmadım. Sadece parçaları tamam mı diye kontrol etmek amacıyla ambalajını açtım. Pompanın sıfır olması sebebiyle 150 TL dir satış fiyatı. İlgilenenlere..... Ankara dan alıcılara elden teslim edilir. Şehir dışı kargo ücreti bana aittir.

Son düzenleme:
Ürünü hiç kullanmadığım için fotolarını çekmemiştim. Şu an için aşağıdaki fotoyu koyuyorum. Eğer ilgilenirsen daha fazla foto koyabilirim. Dediğim gibi ürün sıfır. Hiç kullanılmadı.

$pompa.jpg

ürünün resimleri yokmudur acaba ?

Son düzenleme:
Sıfır pompamın fiyatı 130 Tl.
Yanında 1 paketinin piyasa değeri 25 Tl den fazla olan 2 paket (25 li) Lansinoh marka süt saklama poşeti hediye......
Pompanın piyasa fiyatının 180 Tl olduğunu düşünülürse toplamda 100 Tl indirim yapmış oluyorum. Sıfır bir ürün için çok iyi bir fiyat
İlgilenenlere.......

Son düzenleme:
Pompa için son fiyat 100 TL

merhaba, ürünün satıldı mı? eğer satılmadıysa bende bu üründen almak istiyorum ve durumun biraz aciliyeti var, çünkü işe başlamam gerek:(( üründeki son fiyatın mıdır? en son ne yapabilirsin. İstanbul da oturuyorum kargoyu ben ödeyebilirim sen yeterki üründe indirim yap:) acil cevap verirsen sevinirim.. şimdiden teşekkürler..

merhaba, ürünün satıldı mı? eğer satılmadıysa bende bu üründen almak istiyorum ve durumun biraz aciliyeti var, çünkü işe başlamam gerek:(( üründeki son fiyatın mıdır? en son ne yapabilirsin. İstanbul da oturuyorum kargoyu ben ödeyebilirim sen yeterki üründe indirim yap:) acil cevap verirsen sevinirim.. şimdiden teşekkürler..

Kusura bakma bir kaç gündür internete giremedim. O nedenle geç cevap yazdım. Evet üründeki son fiyatım 100 TL. Çünkü ilk mesajıma bakarsan 150 TL den indirdim zaten. Eğer almayı düşünürsen Lansinoh marka piyasa değeri 25TL olan süt saklama poşetlerinden elinde 2 kutu var. Onların ikisini birden sana 25 TL veririm. Selamlar

Back