Bebek İkinci El sıfır Mavi lohusa pijaması, manuel süt pompası

nuruy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2014
213
12
68
34
İzmir
FLZ marka MAVİ lohusa 3 lü takım.Doğumdan sonra giyerim diye almıştım ama paketini bile açmadım( annemde yaptım doğumu pijama evde kaldı ) nette satış fiyatı 125 ben 80 istiyorum.
BEBEDOR Manuel süt pompasını da geçen hafta aldım 1 kere kullandım sütüm gelmediği için paketleyip kaldırdım.35 e almıştım 25 e veririm onuda.

Eklentiler

• untitled.png
    untitled.png
    79 KB · Görüntüleme: 145
FLZ marka MAVİ lohusa 3 lü takım.Doğumdan sonra giyerim diye almıştım ama paketini bile açmadım( annemde yaptım doğumu pijama evde kaldı ) nette satış fiyatı 125 ben 80 istiyorum.
BEBEDOR Manuel süt pompasını da geçen hafta aldım 1 kere kullandım sütüm gelmediği için paketleyip kaldırdım.35 e almıştım 25 e veririm onuda.
CANIM OYUN HALSIININ RESMİ.

EE RESİM YÜKLEMİYO HAYALLAH

Eklentiler

• FRFFF.jpg
    FRFFF.jpg
    74,3 KB · Görüntüleme: 187
lohusa pıjama takımını almak istıyorum fakat beden nedır bırde fıyat cok pahalı ındırım dusunursenız alırım

bedeni L . Pantolonunun kemeri ayarlanabiliyor. Dediğim gibi hiç kullanmadım ve aldığım fiyatın zaten altında fiyat verdim.Fiyatı sabit

Back