Siz neler yapıyorsunuz cilt bakımınız için ?merak ettiğim için soruyorum yanlış anlamayın sakınYa bu unluler hic mi bakim yaptirmazlar? En iyi serumlari kullansalar, duzenli cilt bakimi yaptirsalar falan filan bence makyajsiz da cok guzel olabilirler.
Ben cilt bakimina cok onem gosteriyorum cok sukur yuzumde parlak ve canli..
Biraz ozen gosterseler bence daha iyi olur..
Siz neler yapıyorsunuz cilt bakımınız için ?merak ettiğim için soruyorum yanlış anlamayın sakın
Ne serumu acaba ?Ben sabah aksam iyi bir markanin tonigini kullanıyorum. 2 gunde bir peeling yapiyorum. Her aksam yenileyici krem kullaniyorum, gun icinde de serum suruyorum. 3 4 ayda bir de profesyonel cilt bakimi yaptiriyorum.
Ha bir de kış aylarinda eger ihtiyac duyarsam acnelys kullaniyorum 1 2 hafta kadae. Ve her gun gunes kremi surmeden de disari asla çıkmıyorum..
Ne serumu acaba ?
Tamam teşekkür ederim :*Pericone MD kullanabilirsiniz. Cilt yenileyici olanindan..
Vay neler yapıyorsun bende hiç birşey yapmıyorum nerdeyse yüzüme, bişey sürünce özellikle gözüme başım ağırıyor gözlerim ağırıyorBen sabah aksam iyi bir markanin tonigini kullanıyorum. 2 gunde bir peeling yapiyorum. Her aksam yenileyici krem kullaniyorum, gun icinde de serum suruyorum. 3 4 ayda bir de profesyonel cilt bakimi yaptiriyorum.
Ha bir de kış aylarinda eger ihtiyac duyarsam acnelys kullaniyorum 1 2 hafta kadae. Ve her gun gunes kremi surmeden de disari asla çıkmıyorum..
Vay neler yapıyorsun bende hiç birşey yapmıyorum nerdeyse yüzüme, bişey sürünce özellikle gözüme başım ağırıyor gözlerim ağırıyoryanlız 2 günde bir peeling çok fazla bildiğim kadarıyla canım bir araştır istersrn zarar verme cildine