Bebek İkinci El SIFIR hiç giyilmedi Orj. TOMMY HILFIGER MONT unisex 1 -1,5 yaş

cileklipizza

Sana emanetiz...
Kayıtlı Üye
21 Mart 2009
1.375
84
318
Bursa
Merhabalar herkese,
Geçen ay şehir dışında bir mağazadan oğluma aldıgım 2 yas mont ne yazıkki küçük geldi yani dar oldu. Değiştirme imkanım yok hiç giymedi!! Faturasıyla ekliyorum aldığım tarihi ve 214 tl fiyatı da gorebilirsiniz... Renk lacivert koyu bir lacivert! Resimde siyah çıkmış ama... İçi de kırmızı çok guzel kalın bir mont. Evet ikinci el için fiyat yuksek gelebilir ama piyasadaki standart markalarda dahi 100 tl nin altında mont yok. Bu orjinal ve gerçekten sıfır tommy hilfiger .. Benim oğlum biraz 3 yaş kalıbı ama sizinki kışın 2 olacaksa olur... 1 - 1,5 yas rahatlıkla olur. Kızlar da lacivert olur derseniz olur.
Benim dusundugum fiyat 120 tl.ben de yerine mont alacagım ogluma. Eger kışlık montunuzu almadıysanız ve yaş uyuyorsa kaçırmayın derim.

Eklentiler

• $image.jpg
    59,6 KB · Görüntüleme: 96
  • $image.jpg
    42,7 KB · Görüntüleme: 95
Satmistim fakat sahibine ulastirmadan bir calistiriyim dedim. Allahtan kontrol etmisim bir sorun cikti. Uzun zamandir calismadigi icin herhalde... servise de yollayamadim hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…