- 11 Ocak 2013
- 2.031
- 895
-
- Konu Sahibi uglyDucking
Siz de mi kendi özel hayatında mutsuz olup böyle platformlarda EGO’nuzu tatmin eden insanlardansınızBurdan ikinci el olarak 35tl ye aldiginiz kanguruyu 60tl ye mi satiyorsunuz..
iyi satislar..
Burdan ikinci el olarak 35tl ye aldiginiz kanguruyu 60tl ye mi satiyorsunuz..
iyi satislar..
110 tl ye aldığımın kanıtı yukarda yorumda, siz benden mi duydunuz ki 35 tl olduğunu bu kadar eminsiniz? 60 tl ye alsanızda size satmamMadem 35 tlye aldiniz, 35e satarsaniz alayim
Burdan ikinci el olarak 35tl ye aldiginiz kanguruyu 60tl ye mi satiyorsunuz..
iyi satislar..
Çok teşekkür ederim desteğiniz için, 110 TL’ye almıştım halbuki mesajlarım duruyor, ne kolay günaha girmek heleki anneyse o kişi. çocuklarım olduktan sonra şahsen o kadar dikkat ediyorum ki 5 defa kendi içimde düşünüyorum. Yazık. allah mutluluk versin de kimseyle uğraşmasın..35 liraya aldığını nereden çıkardınız?
Günahını alıyorsunuz boş yere kadının.
Eski konularina baktim 35tl ye aynisi kanguruyu bi k.k uyesinden almis konida yaziyor ordan cikardim..35 liraya aldığını nereden çıkardınız?
Günahını alıyorsunuz boş yere kadının.
110 tl ye aldığımın kanıtı yukarda yorumda, siz benden mi duydunuz ki 35 tl olduğunu bu kadar eminsiniz? 60 tl ye alsanızda size satmamiyi günler
. Madem 35 tl ye aldınız diyorsunuz, nasıl emin olabilirsiniz onu anlayamadım. Üstteki bayan nereden bilecek benim 35 TL’ye aldığımı. Fırsattan istifade oluyor bu. Neyse teşekkür ederim sağolunYani zorla satin bana demiyorum zaten, sizden degil bir ustteki yorumdaki uyeden okudum 35tlye aldiginizi, ayrica kesinlikle eminim de yazmadim celallenmeyin ek olarakta satmayin efendim mal sizin, keyif sizin...
Siz gerçekten hastasınızEski konularina baktim 35tl ye aynisi kanguruyu bi k.k uyesinden almis konida yaziyor ordan cikardim..
Gine ayni chicco kadjnla anlama yapmis adres bilgilerini attim bekliorm kargomu yazmis bosuna ben neden tepki veriym
Eski konularina baktim 35tl ye aynisi kanguruyu bi k.k uyesinden almis konida yaziyor ordan cikardim..
Gine ayni chicco kadjnla anlama yapmis adres bilgilerini attim bekliorm kargomu yazmis bosuna ben neden tepki veriym
chicco you & me kangurumuz var, bir kac kez kullandık sadece, tertemiz
Eki Görüntüle 930975
Eki Görüntüle 930978 Eki Görüntüle 930979 Eki Görüntüle 930980
fiyatı 100 tl
Cnm benımde chıcco kangrum hıc kullanmadık 35 tl olur ıstersenEki Görüntüle 931114 Eki Görüntüle 931113
Gerçekten çok teşekkür ederim. Sizin gibi iyi insanlar iyiki varbiriiicik bakın bakalım