Bebek İkinci El Sıfır gibi Baby 2 Go kumandalı müzikli kendi sallanan beşik

avukat1988

Guru
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2008
1.331
53
36
Arkadaşlar ürünü kızımın doğumuna yakın Baby Mall bebek mağazasından 230 tlye aldım.Kızım ilk 4 gün odamızda bu beşikte uyudu.Ben kendi odasında beşiğinde yatması taraftarıydım.4 günün sonunda veşimi ikna edince kızımı karyolaına alınca ürün boşa çıktı.Kızımı hiç sallayarak uyutmadığım için bir daha da kullanma gereği duymadık.
Bebeği sallamadan uyuyan anneler ürün tam size göre.Kumandalı.Sallama zamanı ayarlı.Müzikli ninnili.Sallama hızı da ayarlayabiliyorsunuz.Elektrikle çalışıyor.Pil de takılabiliyor.Ürün linktekinin aynısı.Hiçbir yırtığı söküğü deformesi yok.İlk günkü gibi tüm parçaları tamam.Şu an ofisteyim.Kendi fotosunu görmek isteyen olursa yarın aksam resmini çekebilirim.Fiyat 150 tl.Kargo benden.
Öncelikle takas düşünüyorum.Mama sandalyesi,yürüteç,ateş ölçer,banyo termometresi veoyun parkı gibi ürünlerle takas olabilir.Farklı ürünlerini de bakabilirim.

http://www.akakce.com/besik/en-ucuz-baby2go-8521-otomatik-sallanir-fiyati,1558154.html

Siz de ankara da yasiyormussunuz güzel olurdu ama ben en fazla 80 tl lik bişey bakıyorum. Malesef bütçem ancak ona yetiyor :KK43:

Yazik olur derken çöpe atilacakmis gibi söylediniz :) benim doğum ağustos sonu satmazda bi an once elinizden çıkartmak isterseniz alırım. Teşekkürler

Kusura bakmayın yanlış anlaşılmak istemem.Tabiki çöpe atılmış gibi olmaz ama değerinin altına gider demek istedim.Satılmamış olursa o zamana değerlendiririm teklifinizi yeniden sağolun ilginiz için.

X