• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Sıfır garantili Avent Natural Pompa +Promalt içeceği

cherryfe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2009
542
0
96
42
İstanbul
Arkadaşlar merhaba,

Şu an elimde sıfır hiç kullanılmamaış bir pompa var Avent Natural ünlübir bebek mağz. yarışmasında birinci oldum ve pompa ve malt içeceği kazandım. Ancak malt içeceği için benden geçti . Pompada elimde el pompasınıda sayaarsak 3 tane var.

İsteyen olursa piyasanın altında bir rakamla satmak istiyorum ...

Özelden yazabilirsiniz.

elektrikli mi manuel mi ?fiyatı nedir?

Elektrikli . Mağaza fiyatı 299. Ben 250 tl düşünüyorum. Garantli ,Açılmamış mağz. paketi ile ... $philips-avent-scf33201-natural-elektronik-x.jpg

Kullanıcısı olarak öneririm. Bende medela da var elekt. İkisini karşılaştırma fırsatım oldu. Bu gerçekten sessiz acıtmadan sağıyor. alt kademesinde sütün sağılması dahi kuvvetli bence ben çok yüksek kademe kullanmadım şu ana kadar.Ve göğüsteki sütü tamamiyle çekiyor.

Özellikler:

Patentli geliştirilmiş yumuşak beş yapraklı masaj başlığı ile bu benzersiz Philips AVENT Manuel Göğüs Pompası sayesinde daha fazla verim elde edebilirsiniz.
Öne eğilmeden süt sağımı gerçekleştirebilir, böylece en rahat pozisyonda konforlu halde süt akışı sağlarsınız.
İçeriğindeki anne sütü kabı ile sağımdan sonra sütü başka kaplara aktarmanıza gerek yok. *Bebeğinizi ister anne sütü ile direk besleyin ister saklama talimatlarına göre daha sonra kullanmak üzere saklayın."

Ürünün İçeriği: 9,5 x 30,2 x 23,4
Paket İçeriği:
Yeni Natural Elektronik Göğüs Pompası: 1 adet
Yeni Natural Biberon(125 ml): 1 adet
Yedek parçalar: 1 adet
Yeni Natural Tek Delikli Yeni Doğan Biberon Emziği: 1 adet
Emzik taşıma paketi: 1 adet

Çalışacak anneler pompayı bir iki ay öncesinden almalı evde sağıma başlamalı , Bebeğiniz zorlandın istemiyorsanız biberona alıştırmaya başlayın. Ben ilk hafta çok zorlandım. Aç kaldı. Biberon istemedi. Sağım yapmaya tam anlamıyla bırakmadan bir ay önce başladım. Gerçekten annem derdi sağ sağdıkça artar diye, önce hep 3 saatte bir sağardım göğüste 3 saate dolardı. sonra 2 saate çektim. iki gün sonra göğüs 2 saate dolmaya başladı.

İş yerlerinde hep derler çalışmaya başlayınca göreceksin aynı süt verimi kalmayacak . Bana çalışma arkadaşlarım dedi bunu. Ama sabırla her gün 3 kere sağım yapıyorum. bir ayı geçti çalışmaya başlayalı. Bebeğime 3 dolu poşet götürebiliyorum.

Bence pompa almayı ihmal etmeyin....

Back