• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sıfır ayarında uygun fiyata arayanlar buradan buyurun lütfen...

omerenesfurkan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2014
16
0
1
İstanbul
Doğum öncesinden kalanları satışa çıkartıyorum alıcısına duyurulur...

Kareli pantolon,beyaz kot ve kahverengi keten pantolon hiç giyilmemiş olup herhangi bir kusuru yoktur.bu sebeple o pantolonların tanesi 20 tl. diğerleride temizdir ve ancak 2-3 kez giyilmiştir.bu sebeple 10 ar tl dir.kot tuniği internetten aldım ancak tesettürlü olduğum için tuniğin ön kısmı pantolon üzerine kısa geldi o sebeple satıyorum.sıfır olduğu için aldığımın çok çok altında 30tl ye vereceğim.
Pantolonlar 40 bedebe uyumlu olup 42 bedenlere de rahatlıkla olur likralıdır.tunik 46 bdebdir ama 44 bedende de hoş duracağını düşünüyorum.çünkü dar kalıp.
Alacak olanlara şimdiden hayırlı olsun.

$beyaz kot.JPG $kot tunik ön.JPG $kot tunik arkasý.JPG $keten spor pant.JPG $keten spor arka.JPG $ekose pant.JPG $dar paça mavi.JPG $bol paça.JPG $beyz keten.JPG $kot tunik düðme.JPG

Son düzenleme:
Doğum öncesinden kalanları satışa çıkartıyorum alıcısına duyurulur...

Kareli pantolon,beyaz kot ve kahverengi keten pantolon hiç giyilmemiş olup herhangi bir kusuru yoktur.bu sebeple o pantolonların tanesi 20 tl. diğerleride temizdir ve ancak 2-3 kez giyilmiştir.bu sebeple 10 ar tl dir.kot tuniği internetten aldım ancak tesettürlü olduğum için tuniğin ön kısmı pantolon üzerine kısa geldi o sebeple satıyorum.sıfır olduğu için aldığımın çok çok altında 30tl ye vereceğim.
Pantolonlar 40 bedebe uyumlu olup 42 bedenlere de rahatlıkla olur likralıdır.tunik 46 bdebdir ama 44 bedende de hoş duracağını düşünüyorum.çünkü dar kalıp.
Alacak olanlara şimdiden hayırlı olsun.

Eki Görüntüle 1188546 Eki Görüntüle 1188547 Eki Görüntüle 1188548 Eki Görüntüle 1188549 Eki Görüntüle 1188550 Eki Görüntüle 1188551 Eki Görüntüle 1188552 Eki Görüntüle 1188553 Eki Görüntüle 1188554 Eki Görüntüle 1188555
kotlarından hangisi 44 bedene uyumlu pantolonlarındanda öle boyları nedir?

Back