Sıfır ayarında,tertemiz Samsung Galaxy Ace s5830i

BellaBellucci

Guru
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2012
1.418
120
363
Siyah renktedir. Garantisi bitmiştir ama hiçbir sorunu yoktur.

2 yıl önce yurtdışına giderken Iphone umu götürmek istemediğim için idareten almıştım. Yurt dışında 4 ay kadar kullandım,Türkiye'ye döndüğümde hiç kullanmadım Iphone uma geçtiğim için.

Fiyatı tek ve son (piyasadaki 2. el Samsung Galaxy Ace s5830i lere göre çok uygun,dilerseniz araştırın 150-200 tl den aşağı değil piyasadakiler ) sadece 100 tl dir.

Ciddi alıcılara özel mesaj yoluyla detaylı fotoğraflarını atabilirim.

Hiçbir sorunu yoktur.

Garantisi bitmiş olsa da satın alma makbuzu ve kullanma klavuzu,şarj aleti vs leri ile göndereceğim.

Eklentiler

• aa.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 206
  • bb.webp
    30 KB · Görüntüleme: 275
Merhaba bende yurtdısından telefonumu getırdıgımde turkıyede kullanamadım dondukten 5 ay sonra kapandı bu telefonun Imeı numarasının kapalı olma ıhtımalı var mı?yoksa ucretını verıp actırdınız mı?

Merhaba.

Telefonu Türkiye'den aldım. Yurt dışında herhangi bir işlem yapmam gerekmedi. Geldiğimde de bu yüzden sorun olmadı.
Telefon şu anda sim kartı taktığımda çalışır durumda,kapalı değil yani.

fotoğraflar sizin telefonunuza mı ait?

Merhaba,

Hayır bu fotoğraflar internetteki tanıtım fotoğraflarıdır. Telefonumun hiçbir hasarı yoktur (4 ay kullanılan tertemiz bir telefon)

Arzu ederseniz özelden fotosunu çekip gönderebilirim içinizin rahat etmesi için ama bu internet fotolarıyla aynı yani elimdekiyle ?

Telefon için özelden bir sürü mesaj geliyor ama bir türlü kesin karar verebilen yok.

Sitede daha önce de giysi ve ayakkabı satışı yaptım. Memnuniyet konusunda problem yaşamazsınız.

Telefonda indirim isteyen arkadaşlar 100 tl son fiyattır.

Dilerseniz diğer sitelerden aynı modelin ikinci el fiyatlarına bakın. Size verdiğim fiyatın çok daha uygun olduğunu göreceksiniz.

Tamam şu anda bu telefonu kullanmıyorum başka telefon kullanıyorum ama bu 50 tl ye akıllı telefon satmamı gerektirmiyor. Zarar etmek istemem sırf elimden çıksın diye.

Özelden fiyat için indirim yapmamı isteyen arkadaşlar lütfen diğer sitelerden araştırsın aynı model ne kadara satılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…